Filmele Destinatie Finala se vad pe Warner TV
In perioada 21-27 martie, postul de televiziune Warner TV va difuza seria de filme Final Destination / Destinatie Finala. In acest material vom detalia aceste filme.

Final Destination / Destinatie Finala (2000) – 21 martie, ora 21:55. Alex Browning (Devon Sawa) este un tanar care are o viziune, aavionul in care trebuie sa se urce el si prietenii sai se va prabusi. Astfel, in ziua plecarii, Alex trebuie sa isi convinga prietenii sa nu urce in avion. Inainte de imbarcare, el si unul dintre prietenii sai se cearta, astfel incat pilotul decide sa nu ii lase sa mai urce in avion.

Avionul explodeaza dupa ce decoleaza si mor toti pasagerii insa ironia sortii face ca persoanele care l-au ascultat pe Alex sa inceapa sa moara pe rand in diferite accidente bizare. FBI incepe o ancheta atat in cazul accidentului aviatic cat si pentru accidentele bizare in care mor supravietuitorii.

Suspectul principal pe lista FBI este Alex. Va reusi Alex sa isi dovedeasca nevinovatia si va fenta oare destinul pentru a nu muri ca prietenii sai?
Filmul Destinatie finala are durata de o ora si 38 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Final Destination 2 / Destinatie finala 2 (2003) – 21 martie, ora 23:55. De data aceasta, actiunea filmului se petrece pe autostrada numarul 23. O tanara pe nume Kimberly Corman (A.J. Cook) se afla pe autostrada 23 in drum spre o petrecere. In timp ce conducea, Kimberly are o viziune in care cei care sunt pe autostrada in acel moment vor participa la un accident in lant, urmand sa moara.

Dupa ce viziunea se incheie, Kimberly se hotaraste sa se intoarca spre intrarea pe autostrada si sa blocheze intrarea cu masina.  Soferii care vor sa intre pe autostrada o claxoneaza si devin recalcitranti insa vor scapa cu viata.

Supravietuitorii care in viziunea lui Kimberly trebuiau sa moara vor trebui sa se uneasca si sa fenteze moartea pentru a ramane in viata. Filmul Destinatie finala 2 are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Filmele Destinatie Finala se vad pe Warner TV

Final Destination 3 / Destinatie finala 3 (2006) – 22 martie, ora 21:50. O eleva pe nume Wendy Christenson (Mary Elizabeth Winstead) doreste sa se distreze cu prietenii intr-un parc de distractii. Inainte de plecare, Wendy are o viziune in care ea si prietenii sai mor in trenulet, acesta prabusindu-se in gol.

Wendy isi convinge prietenii sa nu urce in trenulet si vor scapa cu viata. Insa, ei vor trebui sa fie foarte atenti si sa fenteze moartea care nu ii va slabi si va incerca sa implineasca ce era scris sa se intample. Filmul Destinatie Finala 3 are o ora si 33 minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,8.

The Final Destination / Destinatie Finala 4 (2009) – 22 martie, ora 23:40. Nick (Bobby Campo) este pilot de curse si inaintea unei curse la care va participa, are o viziune in care in timpul cursei are loc un accident iar peste spectatori va cadea un panou.

Dupa ce se trezeste din viziune, Nick povesteste tot ce a vazut iubitei lui si celor doi amici care veneau sa il vada in cursa. Nick, iubita sa si prietenii lui scapa din cumplita tragedie insa ei vor descoperi ca nu pot scapa de moarte. Filmul Destinatie Finala 4 are durata de o ora si 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,2.

Final Destination 5 / Destinatie finala 5 (2011) – 23 martie, ora 22:15. In ultima parte a acestei serii de filme, un tip are o viziune ca se prabuseste un pod pe care se afla prieteni sai, el ii salveaza de la moarte insa inca o data destinul ne arata ca nu putem fenta moartea.

Filmul Destinatie finala 5 are durata de o ora si 32 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,8. Seria de filme Destinatie finala se pot revedea in reluare in perioada 24-27 martie si la ore mai rezonabile tot pe Warner TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.