Fizic: 100 – sezonul 2 Netflix
Fizic: 100 (Physical: 100 – 2023) este unul dintre cele mai vizionate reality show-uri pe Netflix, in acest articol vom mentiona informatiile detinute despre sezonul 2.

Reality show-ul sud-coreean prezinta 100 de concurenti intr-o forma fizica de invidiat, unul dintre ei va castiga premiul cel mare (putin peste 221.000 de euro) dar si onoarea de a castiga probe de foc.

Formatul este asemanator cu cel al emisiunii Survivor, care este difuzata si in Romania (a ajuns la sezonul 4, difuzat in prezent de Pro TV).

In acest concurs vor fi vazute persoane cu diferite personalitati, de la fosti angajati ai fortelor speciale la creatori de continut, body build-eri, modele sau atleti. Majoritatea concurentilor sunt coreeni iar cei care sunt de alte nationalitati vorbesc limba coreeana.

Printre concurenti ii putem mentiona pe Sung-Bin Yun (atlet), Miracle Nelson (actor, dansator, model fitness) sau Esmée Ko (actrita, a participat si la Dragoste pe nevazute: Japonia, disponibil de asemenea pe Netflix).

Fizic: 100 – sezonul 2 Netflix

Primul sezon are 7 episoade disponibile pe Netflix iar urmatoarele 3 episoade vor fi disponibile din 14 februarie. Nu exista inca informatii daca reality show-ul va avea sezonul 2 insa, avand in vedere numarul ridicat de vizualizari, sansele sunt mari sa vedem cel putin inca un sezon.

Pe IMDb a obtinut nota 7.7 din peste 1.500 de recenzii iar pe Netflix ocupa locul 2 in Romania in topul celor mai vizionate serii pe Netflix, dupa Tu (sezonul 4 a fost adaugat recent) si inainte de Bursa schimbarilor (serie de drama din Kuweit).

Netflix difuzeaza si alte reality show-uri, printre cele mai cunoscute le putem mentiona pe urmatoarele: Atentie, frige!, Perechea ideala, Dragostea nu minte niciodata, Dragoste pe nevazute, Lux de Dubai, Iadul celor singuri, The Circle, Ultimatum, Ultimate Beastmaster, E tort sau nu?, Imperiul succesului sau Echipa de cofetari.

Vom anunta atunci cand vom avea informatii despre sezonul 2 Fizic: 100. Pana atunci, voi ce parere aveti despre acest reality show?

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.