Telekom Sport devine Orange Sport
Televiziunile sportive Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3 si Telekom Sport 4 vor fi redenumite, devenind Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 si Orange Sport 4. Cele patru posturi au licente atat SD cat si HD.

Orange a inceput sa faca teste in grila din zonele cu infrastructura Telekom inca din 10 martie, atunci fiind introduse pentru prima data televiziunile Orange Sport.

Aceasta informatie a fost confirmata printr-un comunicat de presa publicat de Orange, reprezentantii companiei mentionand ca se va face si rebrandingul Telekom Romania Communications in Orange Romania Communications.

Reamintim ca licentele audiovizuale ale serviciilor Telekom Sport au fost preluate de Orange inca din iulie 2021, in urma preluarii pachetului majoritar al companiei Telekom Romania Communications.

Telekom Sport devine Orange Sport

Orange Sport va difuza competitii precum UEFA Champions League, Liga 1, Liga a 2-a, Cupa Romaniei, La Liga, Serie A, NBA, EHF Champions League, European Cup, 6 Nations sau Formula 1.

In cursul zilei de ieri, Telekom Sport 1 HD si Telekom Sport 2 HD au fost introduse in grila Orange din zonele in care este folosita reteaua Telekom, alaturi de posturile Duck TV, CNN HD si Warner TV HD.

O alta noutate din domeniul sportiv ce se va realiza curand este redenumirea televiziunilor LookSport+, LookSport, LookSport 3 si LookSport 2 in Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 si Prima Sport 4. De asemenea, va fi lansat si Prima Sport 5.

Site-ul orangesport[punct]ro nu este inca functional, in urma accesarii se solicita nume de utilizator si parola.

In trecut, posturile Telekom Sport s-au numit Boom Sport si Dolce Sport, fiind detinute de-a lungul timpului de mai multe companii.
Vom actualiza acest articol in momentul in care posturile Telekom Sport vor deveni Orange Sport.

Voi ce parere aveti despre posturile Orange Sport si cum considerati ca se vor descurca intr-o piata dominata de Digi Sport si Look Sport?

Update 28.03.2022: Televiziunile Telekom Sport au fost redenumite Orange Sport;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

 1. Eu cred că fac o treabă excelentă. Cunosc zone întregi unde s-au extins la greu. Acum, că nu le convine unora, care pot fi de la Digi sau Vdf, asta e normal. Sper să unifice și grilele în curând și ceilalți sunt cam pa la faza asta. Mai ales că vor avea și ruter wifi 6 inclus.

  • Am fost și eu contactat zilele acestea să mi se propună migrare către 1gbps net + schimbare de router + Maxpack & HBO MAX 24 luni la prelungire. Până în toamna trecută, mi s-a spus că maximul în zonă e de 300mbps, client NextGen.

   Având în vedere că în 8 ani nu am avut niciun fel de problemă cu ei, le-am spus da, în special acum că sunt în ograda Orange. Vodafone a ieșit din schemă de când cu preluarea UPC, mai rămân doi mari operatori: Orange și Digi. Însă YOXO e o alternativă foarte bună la telefonia Digi de 5 euro, internet de 2gbps oferă și Orange acum, iar pe partea de TV, dacă ar fi aduse toate posturile într-o singură grilă, ar fi, din nou, peste Digi (încă un plus aici ar fi și că au păstrat posturile proprii de sport). În calitate de client NextGen, actual Orange, aștept cumva să apară și Discovery HD, ID HD, Animal Planet HD, BBC Earth HD, Love Nature HD, TLC HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, MTV 00’s, Mezzo HD, MyZen HD.

 2. atia cit mentalitatea sau mi bine zis cit in conducere ecsista angajati telecom au o mentalitate sa nu investeasca ca sa meaga bine ei sunt numai pe marit pret si salari mari pentru birocrati si cei mici salarui de nimic .

 3. Din pacate unificarea asta e un mare fass, nu se va schimba nimic, doar numele pachetelor. Cata vreme vor ramane doua companii separate nu vor putea unifica grilele, pt. ca pe vremea cand era proprietar TKR au negociat cu totul altceva cu reprezentantii Discovery, ai Nat Geographic sau ai canalelor Trace, si trebuie sa se tina de contract, 3 ani sau pe cat au negociat. Pt. ca pe aia nu-i intereseaza ca intre timp TKR s-a vandut lui ORO, portocalii nu pot baga cu japca peste noapte Nat Geographic pe fibra proprie doar pt. ca au cumparat Telekom. Vor trebui sa renegocieze din nou, separat, cu reprezentantii canalelor, pt. oro fibra proprie. Plus ca nu pot face comasarea grilelor pana cand nu-i muta pe clientii portocalii pe Hellas Sat. Deocamdata cele doua firme isi iau semnal de la sateliti diferiti, contracte diferite, etc.

  • din ce știu eu contractele cu național geografic și ce au mai băgat după ieșirea Discovery Eurosport se renegociază pentru că se termină la anul și se pot găsi soluții de compromis excepție face cred Clever media care are o situație specială

   Plus provizoriu până vor începe discuțiile pentru fuziune vechiul Telekom va funcționa precum un Nextgen Deci se pot găsi soluții iar trecerea pe satelitul pe care funcționează Telekom din câte știu vor încerca să o facă foarte curând câteva săptămâni poate luni

   și cred că au lăsat ceva portițe Pentru anumite contracte să poată fi legată Oare cum și Orange Romania communications

 4. Exista platforma orangesport.ro care, pana mai zilele trecute, putea fi accesata liber (probabil a fost in teste sau ceva similar). Acum, acceasi platforma solicita Nume Utilizator si Parola pentru acces.

 5. Pe cablu Orange propriu și pe DTH vor intra astfel:

  -Orange Sport 1 HD-333-extraopțoune OrangeSport
  -Orange Sport 2 HD-334-extraopțoune OrangeSport
  -Orange Sport 3 HD-335-bază
  -Orange Sport 4 HD-336-bază