Vodafone TV inlocuieste Horizon Go
Aplicatia Horizon Go dispare din Romania, urmand sa fie inlocuita de Vodafone TV, conform informarilor trimise de Vodafone prin aplicatia Horizon Go.

Acesta este mesajul trimis utilizatorilor Horizon Go: Incepand din 30 iulie 2021, aplicatia Horizon GO va fi inlocuita de Vodafone TV. Ti-am pregatit o interfata noua si moderna, descopera pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Horizon Go este un serviciu foarte vechi lansat de UPC Romania (inaintea preluarii de Vodafone, atunci cand operatorul era detinut de Liberty Global) in 2014, oferind in prima faza peste 50 de canale TV disponibile online. In prezent, in functie de pachetul contractat, sunt disponibile peste 60 sau peste 80 de programe TV. Horizon Go poate fi utilizat si in anumita tari din Europa.

Vodafone TV inlocuieste Horizon Go

Horizon Go se poate utiliza pe maxim 5 dispozitive simultan iar pe langa canalele TV disponibile live, avem posibilitatea de a utiliza functii precum Push to TV sau inregistrare.

Asadar, aceasta aplicatie mai poate fi utilizata pana la finalul lunii acesteia, urmand sa fie inlocuita cu Vodafone TV.
Horizon Go nu mai este disponibila in Romania in magazinul Play Store de pe dispozitivele cu sistem de operare Android.

Vodafone TV face referire atat la serviciul de televiziune oferit prin mediabox-ul 4k Vodafone (un serviciu relativ nou, lansat in septembrie 2020) cat si la numele aplicatiei online detinuta de operatorul de televiziune.
Pe Vodafone TV putem folosi functiile pauza/play, inregistrare, catch-up sau push to TV.

Reamintim ca Vodafone a urmat demersurile pentru desfiintarea altor doua servicii lansate de UPC si anume serviciul UPC Wi-Free si aplicatia MyVodafone servicii fixe&TV (fosta aplicatie MyUPC, se va inchide pe 31 iulie 2021).
In urma acestor operatiuni, Vodafone pare ca doreste sa scape de vechile aplicatii lansate de UPC, concentrandu-se pe dezvoltarea aplicatiilor lansate de Vodafone.

Voi ce parere aveti despre Horizon Go? Daca ati utilizat atat Horizon Go cat si Vodafone TV, ce aplicatie considerati ca este mai utila?

Update 06.10.2021: Desi Vodafone anuntase inchiderea serviciului Horizon GO, acest serviciu functioneaza si acum insa reprezentantii companiei au mentionat ca luna aceasta va fi inchis, conform notificarilor trimise catre abonatii Vodafone;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Buna ziua.
    Am folosit atat Horizont Go cat si Vodafon tv.
    La ora actuala Horizont Go nu mai functioneaza, iar pe Vodafone TV, nu am acces la toate programele , ce aveam acces la HorizontGo

  2. Sal a deschis cineva app asta măcar de test? Este o jalnica experienta nu are nici jumate din posturile TV Horizone go. Nu cred ca u manager din Vodafone TV a testat măcar asa ceva lamentabil, în 2021 TV stream cu 7 posturi TV și alea… Zero