Florin Calinescu Show la Prima TV
Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a dezvaluit ce emisiune va modera si cand va intra pe post la Prima TV. Dupa cum stim, Florin Calinescu a anuntat acum ceva timp (mai exact pe 18 iulie) ca pleaca de la Pro TV, acolo unde era jurat in emisiunea Romanii au Talent.

Dupa o perioada scurta, Calinescu a anuntat ca a semnat cu Prima TV si ca va face o emisiune in stilul cunoscutei emisiuni, Chestiunea Zilei. Invitat la o emisiune a postului Aleph News, acesta a mentionat ca isi doreste sa faca o emisiune de satira. Noua emisiune a lui Florin Calinescu este de fapt un pamflet unde se vor aborda diferite subiecte din toate domeniile politice, inclusiv sport sau monden.

Noua emisiune se va numi Florin Calinescu Show si va incepe pe 19 octombrie, la Prima TV. Florin Calinescu Show va fi difuzata 3 zile pe saptamana, marti, miercuri si joi de la ora 20. Florin Calinescu ocupa functia de realizator de programe la Prima TV insa se va implica si in deciziile editoriale in cadrul grupului Clever Media, dorind sa produca emisiuni autohtone de calitate pentru toate canalele grupului Clever Media.

Florin Calinescu s-a nascut in 1956 la Timisoara, a studiat la institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L Caragiale. A jucat in numeroase filme, primul film a fost Lumini si Umbre (1981) insa a avut roluri si in Asfalt Tango (1996), Filantropica (2001) si altele. Florin Calinescu a intrat in media in anii ’90 cand a facut la postul de radio Pro FM emisiunea Duminicele celor singuri.

Florin Calinescu Show la Prima TV

In 1995 a intrat in televiziune ca prezentator la Pro TV, a prezentat mai multe emisiuni printre care amintim: Te uiti si castigi si Chestiunea Zilei. In 2001 a fost director general al postului Tele7abc. In 2005 a jucat la Pro TV in serialul Baieti Buni iar in 2012 a jucat un rol de femeie in serialul Tanti Florica. Pana in 2014, Florin Calinescu a fost director la Teatrul Mic. In 2008 a intrat in politica, in 2005 a intrat in lumea afacerilor si a deschis un restaurant.

Florin Calinescu a fost multi ani emblema postului Pro TV. La Prima TV va face echipa cu bunul sau prieten. Bebe Cotimanis. Postul Prima TV difuzeaza alte 2 emisiuni pamflet: Cronica Carcotasilor, in fiecare vineri de la ora 20, si Starea Natiei cu Dragos Patraru, de luni pana joi, de la ora 22:30.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.