Frumoasa mincinoasa – serial coreean TVR 1
TVR 1 continua sa difuzeze seriale coreene istorice de drama, in prezent se poate vedea Frumoasa mincinoasa (The Forbidden Marriage), un serial difuzat in tara de origine intre 2022 si 2023, ce a ajuns la 12 episoade.

Lee Heon este regele din Joseon. Cu 7 ani in urma, cand era printul mostenitor, sotia sa a murit. Pana in prezent, el nu a reusit sa treaca peste moartea acesteia. In ultimii 7 ani, familia roiala si membrii guvernului au incercat sa il faca pe regele Lee Heon sa se recasatoreasca insa fara succes.

Natiunea a avut si o interdictie, aceea de a nu permite femeilor sa se casatoreasca pana cand Lee Heon nu o va face iar oamenii devin furiosi din acest motiv. Intr-o zi, Regele Lee Heon aude despre o femeie numita Ye So Rang, aceasta spune ca spiritul sotiei sale decedate inca se afla in palat. Ea este doar o escroaca si este arestata si inchisa unde lucreaza ofiterul Lee Shin Won, caruia ii spune ca spiritul sotiei lui Lee Heon inca se afla la curtea regala.

Frumoasa mincinoasa – serial coreean TVR 1

Auzind despre Ye So Rang si ceea ce sustine aceasta, regele o cheama la curte iar aceasta se preface ca spiritul fostei sale sotii o posedeaza iar din acel moment minciunile devin din ce in ce mai mari.

In acest serial vom putea vedea actorii Park Ju-hyun (Extracurricular – 2020), Kim Young-dae (The Penthouse: War in Life – 2020), Kim Woo-Seok (Voice – 2017, Military Prosecutor Do Bae Man – 2022), Song Ji-woo (Timpul te cheama – 2023, Iubesc sa te urasc – 2023), Choi Deok-moon (Moving – 2023), Eom Hyo-Seob (I’m Not a Robot – 2017, My Love from Another Star – 2013), Yang Dong-geun (a avut si el un rol in Moving), Cha Mi-kyung (A Taxi Driver – 2017, Burning – 2018, Itaewon Class – 2020) si altii.

Serialul coreean Frumoasa minciuna se poate vedea pe TVR 1 de luni pana vineri, de la ora 17:15. Pe IMDb a obtinut nota 7.5 din 829 recenzii si are indicele de popularitate IMDb 4.511.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.