Zapada ceai si dragoste – film romanesc Netflix
Netflix a adaugat recent filmul romanesc Zapada, ceai si dragoste (2021). Acest film a ajuns in topul filmelor vizionate pe Netflix, fiind in anumite momente pe primul loc.

Filmul romanesc Zapada, ceai si dragoste prezinta intamplarile prin care trec 3 prieteni care ajung la inchisoare. Acolo, cei 3 prieteni isi planifica evadarea. Reusesc sa evadeze cu ajutorul unui mafiot dar doar pentru a participa la un nou jaf. Filmul Zapada, ceai si dragoste este facut de cantaretul si prezenatorul emisiunii Pretul cel bun de pe Antena 1, Liviu Varciu, fiind primul sau film.

In distributia acestui film ii vom vedea pe: Monica Anghel, Pepe, Paula Chirila, Iuliana Luciu, Dan Negru, Dorian Popa, Liviu Varciu, Alina Puscas, Cosmin Selesi sau Carmen Tanase. Durata filmului este de 1 h 55 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Zapada ceai si dragoste – film romanesc Netflix

7 Prisoners / 7 Prizonieri (2021) este disponibil pe Netflix de ieri. Filmul 7 prizonieri este o drama braziliana despre traficul de persoane. Pentru a oferi o viata mai buna familiei sale, un tanar de 18 ani, Mateus (Christian Malheiros) se angajeaza intr-o curte de gunoi din orasul Sao Paulo pentru noul sau sef, Luca (Rodrigo Santoro). Mateus locuia cu mama sa la o ferma la tara si spera ca odata ajuns la oras sa aiba posibilitatea de a trimite bani mamei sale pentru a duce o viata mai buna. Insa, ajuns in oras, Mateus observa ca seful sau are un comportament ciudat si ca acesta se ocupa de fapt traficul de persoane.

Filmul 7 prizonieri este regizat de Alexander Moratto, a fost prezentat si la Festivalul de la Venetia si este produs de Ramin Bahrani  a mai regizat filmul The White Tiger). In distributia filmului 7 prizonieri ii vom vedea pe: Josias Duarte (Rodney) si Vitor Julian (Ezeqel).

In acest film vom vedea cum persoanele mai putin norocoase care s-au nascut intr-un mediu sarac si vor sa munceasca pentru o viata mai buna sunt exploatati de altii. Filmarile au avut loc in Sao Paolo, Brazilia. Filmul 7 prizonieri are o durata de 1h 33 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.