Familia Borgia – premiera TVR 2
TVR 2 va difuza in premiera serialul de epoca Familia Borgia (The Borgias – 2011, SUA, Ungaria, Canada, Irlanda).

Rezumat serial Familia Borgia
Serialul prezinta cum s-a ridicat la putere Familia Borgia, inceputul unei dinastii. Rodrigo Borgia (Jeremy Irons) devine influent datorita Bisericii Catolice, devenind Papa Alexandru al VI-lea.

Noua pozitie ii aduce multi inamici atat interni cat si externi iar el va trebui sa isi foloseasca sarmul, diplomatia, cruzimea si puterea bisericii pentru a ramane in viata si la putere. Din fericire, copiii sai sunt la fel de ambitiosi.

Din distributie fac parte actorii Jeremy Irons (castigator al unui premiu Oscar cu Reversal of Fortune), François Arnaud (Blindspot – 2015, I Killed My Mother – 2009), Holliday Grainger (Cinderella – 2015), Peter Sullivan (Poldark – 2015), Sean Harris (a castigat un premiu BAFTA cu Southcliffe), Joanne Whalley (nominalizata la premiile BAFTA cu Edge of Darkness), Lotte Verbeek (The Fault in Our Stars – 2014, The Last Witch Hunter – 2015), Colm Feore (Thor – 2011, The Chronicles of Riddick – 2004), Vernon Dobtcheff (The Spy Who Loved Me – 1977) si altii.

Serialul Familia Borgia are 3 sezoane difuzate intre 2011 – 2013 si 29 de episoade. Pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 7.9 din aproximativ 52.000 de recenzii. Serialul creat de Neil Jordan (a castigat un premiu Oscar cu The Crying Game) a primit 3 premii Primetime Emmy.

Familia Borgia – premiera TVR 2

Premiera serialului va avea loc la TVR 2 incepand de astazi, 16 ianuarie, de la ora 22:00, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri.

Planul pentru serialul Familia Borgia era de 4 sezoane insa Neil Jordan a considerat ca nu exista suficient continut pentru inca un sezon, astfel incat a propus ca finalul sa fie difuzat intr-un film. Reteaua care difuza serialul, Showcase, a refuzat din cauza resurselor necesare pentru un film. Astfel, Neil Jordan a publicat scenariul pentru filmul respectiv intr-un e-book numit The Borgia Apocalypse.

Voi ce parere aveti despre acest serial? Lasati un comentariu mai jos.

Update 15.03.2023: Kanal D 2 va difuza Familia Borgia din 2 aprilie, de la ora 22:00, de luni pana vineri;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. De mult nu am mai avut ocazia de a viziona cu nerăbdsre şi interes un serial.La toate capitolele e la superlativ.Esențial e scenariul ,apoi regia.
    Cuvânt nou se cere excepționalism.
    În mocirla in care a căzut cinema-ul de câteva decenii se arată un semn că mai sunt oameni care cred mai mult in valorile umaniste decât in rotunjimes conturilor bancare.Fastul decorurilor,costumelor sunt de nature să aducă,sper,şi mult public,deşi filmele de acțiune „” ” etc sunt tot mai des consumate,ca ṣi semințele mai demult la meciuri sa macdonald-urile acum.