Focus Sat devine Canal+
Focus Sat schimba denumirea legala a companiei de care apartine brandul Focus Sat din 1 iulie 2020, numindu-se Canal+ Luxembourg S.à.r.l, modificarea efectuandu-se in urma preluarii companiei M7 de catre Canal+, tranzactie finalizata anul trecut.

Clientii Focus Sat sunt instiintati pe e-mail prin urmatoarea informare:
Dragă client Focus Sat,

Te informăm că începând cu data de 1 iulie 2020 denumirea legală a companiei de care aparține brandul Focus Sat se schimbă în Canal+ Luxembourg S. à r.l. Această nouă modificare survine ca urmare a preluării grupului M7 de către Canal+ International/Vivendi în cursul anului trecut.

De asemenea, deținătorul website-ului www.focussat.ro precum și entitatea legală cu care se stabilesc relațiile contractuale și care procesează datele tale personale devine Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Această schimbare nu are niciun fel de efect asupra celorlalte condiții contractuale și nici nu afectează în vreun fel structura ofertei Focus Sat (grila, pachete de programe, prețuri).

Ca parte a grupului Canal+ International/Vivendi vom diversifica și îmbunătăți în continuare oferta noastră de televiziune prin satelit pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor cât mai diverse ale clienților noștri.

Vizionare plăcută alături de Focus Sat!

Focus Sat devine Canal+

Conform informarii mentionate mai sus, denumirea ar urma sa se efectueze doar contractual, fara sa intervina alte modificari privind conditiile contractuale.

Reamintim ca Focus Sat a trimis informari si in luna aprilie privind schimbarea denumirii contractuale, noua denumire fiind UPC DTH S.à.r.l.

Grupul Canal+ a achizitionat compania bazata in Luxembourg M7 la un pret de peste 1 miliard de euro. M7 detine operatori de televiziune in tari precum Romania (Focus Sat), Ungaria (UPC Direct), Austria (HD Austria), Belgia (TéléSAT Numérique si TV Vlaanderen), Republica Ceha (Skylink), Slovacia (Skylink) si Olanda (CanalDigitaal).

Grupul Canal+ a fost fondat in anul 1983, este controlat de Vivendi si detine companii precum M7, Studio Canal, Canal+ (post de televiziune), Canal 8, OCS sau CNews.

Ii multumim lui Mario pentru pont;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Am un abonament la focus sat și doresc instalarea a încă unui risaivar in mod gratuit,sa.u este necesar sa plătesc și pentru al doilea echipament.va mulțumesc.

  2. Cand a preluat Canal + compania M7, multi visau la canalele canal+ disponibile in tara-mama, vise…Alea costa enorm pt. buzunarul romanului daca ar fi bagate!

    • Canal+ nu a dorit sa investeasca la noi, doar a preluat Focus Sat ca bonus. Ei au dorit sa elimine un concurent adica M7. La fel s-a intamplat si cu UPC RO care a fost la fel un bonus pentru Vodafone. Este parerea mea.