Focus Sat: Nautical Channel si E! Entertainment intra in grila.

Aceasta este notificarea trimisa de Focus Sat:
„Buna ziua,
Va informam ca desi am depus toate eforturile pentru a ajunge la un acord cu grupul Clever Media, operatorul statiilor Prima Sport si Prima TV, in vederea prelungirii contractului de retransmisie a acestor canale, acest lucru nu a fost posibil cu pastrarea preturilor actuale pentru clientii Focus Sat. De aceea am ales sa mentinem in continuare aceleasi preturi pentru pachetele TV satelit Acces in contextul actual al unei inflatii ridicate si a cresterii accelerate a preturilor la utilitati.

In luna ianuarie vom adauga in grila de programe canalul E! Entertainment cu continut din showbiz-ul american, lifestyle, reality show. El va fi disponibil in pachetul de baza Acces (satelit) si in Play TV (online). Facem precizarea ca introducerea acestui canal vine ca urmare solicitarilor anterioare din partea clientilor nostri si nu este acela de a compensa eliminarea canalelor Prima Sport. Ne concentram in continuare eforturile si investitiile pentru a aduce noi filme si seriale Canal+ original si FilmBox OnDemand pentru toate gusturile precum si documentare, programe pentru copii, lifestyle.”

Focus Sat: Nautical Channel si E! Entertainment intra in grila.

Dupa cum au declarat reprezentantii Focus Sat, E! Entertainment a intrat pe pozitia 6 in locul postului Prima TV, pe TP-ul 11996.

Nautical Channel transmite competitii cu si despre barci cu motor, sky nautic, vapoare si alte ambarcatiuni pe apa. Posturile de televiziune Crime & Investigation, National Geographic Wild si BBC Earth HD au fost introduse in pachetul Acces (ele fiind in pachetul Acces Plus pana la data de 1 ianuarie 2023).

BBC Earth SD nu mai este prezent in grila afisata pe site-ul Focus Sat. La categoria canale de sport, Focus Sat a ramas cu canalele Pro Arena si Sport Extra in pachetul Acces si canalele Auto Motor Sport, Extreme Sports Channel, FightBox si Nautical in pachetul Acces Plus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

26 COMENTARII

 1. Vă bateți joc de cei ce iubesc sportul.
  In trecut ați scos Eurosport !
  Ce veți mai scoate ?
  Îmi pare rău că am abonament până în 15 iunie.

  • gheorghe,
   poti solicita rezilierea contractului fara plata unor taxe suplimentare deoarece au fost eliminate atat de multe posturi in aceasi timp. daca refuza, poti face o reclamatie la ANPC, in mod normal nu sunt obligati sa accepte renunarea la contract fara taxe daca scot un post insa aici a fost vorba de mai multe posturi si se schimba datele problemei.

 2. Gorilla Există vreo speranță de a viziona din nou conținut sportiv pe Focus Sat? Vom vedea noi canale de sport, de exemplu, Orange Sport, sau s-a terminat?

 3. Nu știu sigur dar aia de la Focus sat spuneau ca și Love Nature a fost mutat in Acces nu știu dacă se referă la ala hd din Acces Plus ca ala sd era deja in Acces.

  Citez:
  Echipa Focus Sat a depus toate eforturile pentru a ajunge la un acord cu grupul Clever Media în vederea prelungirii contractului de retransmisie pentru canalele Prima TV si PrimaSport. Din păcate, acest lucru nu a fost însă posibil cu păstrarea costurilor actuale și implicit a prețurilor finale. Am ales să menținem în continuare aceleași prețuri pentru pachetele TV Satelit Acces și TV Online Play TV. Canalul E!Entertainment tocmai a fost introdus în grila TV, iar canalul Love Nature este acum disponibil în toate pachetele noastre TV. Vom reveni cu noi informații de îndată ce va fi posibil. Mulțumim!

  Poate sa confirme cineva?

 4. Eu am verificat la ai mei în grila Focussat apare în continuare F&H, și Bbc Earth SD. De menționat ar trebui să iasă și din grila de programe Direct One din Ungaria dar deocamdată nu s- a pus problema.Când ar urma să iasă din grila Direct One va ieși și din grila Focussat. De menționat nu e disponibil în grila Focussat pe satelit postul Nautical Channel. Dacă aveam posibilitatea să postez poze cu cele două posturi în grila Focussat a-și fi pus astfel încât să nu fie postate în continuare comentarii contradictorii în legătură cu eliminarea posturilor F&H, și Bbc Earth SD.

   • F&H e disponibil în grila Focussat în continuare alături de Bbc Earth SD .Doar în aplicația Focussat Live Tv F&H nu e disponibil în schimb de ceva timp e disponibil Nautical Channel. În schimb în grila Direct One din Ungaria ( aparține tot de Canal +) operator de unde Focussat au preluat posturi prin simulcrypt au si ei in continuare F&H .În aplicația Direct Now e disponibil atât postul F&H cât, și postul Nautical Channel. Asta pot spune din sursă sigură.Probabil ști despre ce vorbesc.