Hellboy / Piratii din metrou – Film Cafe
Postul de televiziune Film Cafe a pregatit pentru luna februarie numai filme de actiune. Aceste filme vor fi difuzate in zilele de sambata seara.

Hellboy – Eroul scapat din infern (2004) – 12 februarie, ora 19:40. Hellboy (Ron Perlman) s-a nascut in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial in iad. Dupa 60 de ani, Hellboy a fost adus pe Pamant de un om rau pentru a dezlantui fortele raului. Insa, el este salvat din mainile omului malefic de catre doctorul Broom (John Hurt) care il creste pe Hellboy ca pe un copil si ii dezvolta puterile supranaturale pentru a lupta impotriva fortelor raului care ameninta Pamantul.

Alaturi de doi prieteni, Abe Sapien (Doug Jones) si Liz Sherman (Selma Blair), ei vor lupta impotriva lui Grigori Rasputin (Karen Roden) care doreste sa stapaneasca lumea cu ajutorul fortelor raului.

Filmul Hellboy are durata de doua ore iar pe IMDb a obtinut nota 6,8. Acest film se poate urmari si pe AXN pe 23 februarie, de la ora 23:25.

Wu Xia / Dragon (2011) – 19 februarie, ora 20. Liu Jinxi (Donnie Yen) a practicat in trecut artele martiale. Din cauza faptului ca acestea i-au adus lui Liu numai probleme, el decide sa se retraga si sa isi faca o viata linistita, insa faptele din trecut nu il vor lasa in pace. Liu este vanat de un detectiv care doreste sa il aduca in fata legii pentru ceea ce a facut anterior si de fostul sau maestru in artele martiale.

Filmul Dragon are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1. Acest film se poate vedea si pe Warner TV pe 24 februarie, la ora 22:45.

Hellboy / Piratii din metrou – Film Cafe

The Taking of Pelham 1 2 3 / Piratii din Metrou (1974) – 26 februarie, ora 20. Ruth (John Travolta), alaturi de trei prieteni, ataca metroul din New York si iau ostatici pasagerii din metrou. Pentru eliberarea ostaticilor, Ruth cere autoritatilor 1 milion de dolari. Autoritatile il trimit la fata locului pe agentul Walter Garber (Denzel  Washington) sa elibereze pasagerii.
Filmul Piratii din Metrou are durata de o ora si 44 minute iar pe IMDb a luat nota 7,7.

Film Cafe apartine companiei AMC si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.