Reteaua de idoli, interviu cu Ion Tiriac, se vede pe TVR 2
Astazi de la ora 21:00 putem vedea pe TVR 2 emisiunea Reteaua de idoli prezentata de Irina Pacurariu.

In aceasta editie a emisiunii vom putea urmari un interviu cu Ion Tiriac, fostul mare jucator profesionist de tenis de camp, in prezent om de afaceri, primul miliardar roman in euro si primul roman din topul celor mai bogati oameni din lume realizat de Forbes.

A castigat numeroase premii in tenis, atat la simplu cat si la dublu, inclusiv la dublu cu Ilie Nastase in 1970 in cadrul turneului Roland Garros. Alte trofee castigate la dublu cu Ilie Nastase sunt Foro Italico, Monte Carlo Open, Open Suedia, Italian Open, Canadian Open, Open Philadelphia Indoor si altele.

Desi ca jucator de tenis nu a castigat foarte multi bani (aproximativ 200 de mii de euro), Ion Tiriac a inceput sa castige semnificativ dupa ce a fost managerul lui Boris Becker intre 1984 si 1993, in special in urma victoriei a lui Boris Becker de la Wimbledon din anul 1985.
Inca din 1996, Ion Tiriac a detinut licenta turneului de tenis BCR Open Romania.

Reteaua de idoli, interviu cu Ion Tiriac, se vede pe TVR 2
Este cunoscut ca un mare colectionar de masini, avioane private si trofee de vanatoare.

Reteaua de idoli este o emisiune dedicata tinerilor care doresc sa afle informatii despre cele mai importante personalitati din Romania. La finalul fiecarui interviu, vor fi cateva minute dedicate discutiilor cu cativa adolescenti privind personalitatea descrisa in emisunea respectiva.

In emisiunea Reteaua de idoli au fost realizate portretele urmatoarelor personalitati din Romania: Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Marina Voica, Horatiu Suciu, Teodor Corban, Ion Caramitru, Constantin Chiriac, Sofia Vicoveanca, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu (fondatoarele Asociatiei „Daruieste Viata”), Toni Grecu si altii.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Reteaua de idoli de pe TVR 2?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Felicitari pentru emisiunea”Reteaua de idoli”. Este exact ce visez de multa vreme,adica realizarea unui serial documentar artistic care sa promoveze tot ce este valoros in Romania: frumusetile turistice ale tarii,personalitati din sport, arte si alte activitati facute cu pasiune,etc. Dl.Tiriac este prima personalitate perfecta pt. ce imi doresc. problema este ca nu reusesc sa iau legatura cu dansul. Va rog, ma puteti ajuta in acest sens? Cu multumiri anticipate, Cristescu.