Focus Sat ofera HBO Go la optiunea Cinema
Focus Sat ofera serviciul online HBO Go inclus la reincarcarea optiunii Cinema. Aceasta optiune costa 16 lei pentru o luna sau 48 de lei pentru 3 luni.

Focus Sat ofera urmatoarele programe TV in optiunea Cinema: HBO, HBO HD, HBO2, HBO3, Cinemax si Cinemax 2. Majoritatea operatorilor ofera HBO Go inclus in extraoptiunea HBO sau Maxpack insa acest serviciu nu era inclus pana in prezent in reteaua Focus Sat.

Acest beneficiu va fi oferit constant de Focus Sat, nefiind specificata o perioada limita a acestei oferte.

Separat, fara conectarea printr-un operator, HBO Go costa 3.99 euro pe luna, avand o perioada gratuita in care putem testa platforma timp de 7 zile.
Serviciul HBO Go se poate utiliza simultan pe maxim 5 dispozitive.

Astfel, Focus Sat vine cu un nou beneficiu pentru utilizatorii serviciilor de satelit si anume includerea HBO Go in extraoptiunea Cinema.

Focus Sat ofera HBO Go la optiunea Cinema
Pe HBO Go putem viziona peste 6200 de ore seriale, filme si documentare, atat marca HBO cat si productiile altor furnizori. Pe HBO Go se pot viziona toate productiile HBO.

Acestea sunt cateva seriale foarte cunoscute disponibile in prezent pe HBO GO: Urzeala tronurilor, Cartelul crimelor (The wire), Cernobil, Povestea slujitoarei, Umbre, Sub acoperire, Westworld, Teoria Big Bang, True detective, Totul despre sex, Clanul Soprano, Hackerville si multe altele.

Cat despre productiile noi, acestea sunt cele mai recente seriale adaugate pe HBO GO: Patria, A treia zi, Noi cei adevarati, Crescuti de lupi, Des.
HBO Go este una dintre cele mai cunoscute platforme online video on demand si principalul competitor Netflix.

Reamintim ca in luna iulie, Focus Sat a anuntat posibilitatea de a livra echipamente DTH prin curier in Europa.

Voi ce parere aveti despre noul beneficiu oferit de Focus Sat la reincarcarea optiunii Cinema? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. […] pretului vine la scurt timp dupa ce Focus Sat a anuntat includerea serviciului online HBO GO in pachetul Cinema. Extraoptiunea Cinema contine posturile HBO SD/HD, HBO2, HBO3, Cinemax si Cinemax 2 la pretul de 16 […]

    • Nu știu dintre operatori Dth care mai oferă HBO Go abonaților care activează si pachetul HBO mai ales că din câte știu eu trebuie să ai si internet fix de la ei.Digi de exemplu in localitățile unde nu au infrastructura doar Dth desi abonații aleg si pachetul HBO sau Maxpack nu au acces gratuit si la Hbo Go din acest motiv. Nu stiu cum e la Orange, Telekom in localitățile unde nu oferă internet fix ei oare oferă acces abonaților săi care au doar un serviciu de la operatorul la care e abonat aici mă refer la la Dth?