Focus Sat si Orange DTH decripteaza temporar cateva programe

Focus Sat si Orange DTH decripteaza temporar cateva programe – Cele doua companii Focus Sat si Orange satelit lasa la liber cateva programe din grila, masura fiind aplicata cel mai probabil din cauza pandemiei COVID-19.

Focus Sat lasa la liber canalele de copii din extraoptiunile Mozaic Plus si Panonia, programele fiind: Duck TV, Disney Jr., JimJam, Boomerang, Kiwi TV, Minimax HU, Nickelodeon HU, Nick Jr. HU, Nicktoons HU. Primele 4 posturi enumerate sunt in optiunea Mozaic Plus iar ultimele 4 sunt in Panonia.

Posturile mentionate mai sus se pot vedea in reteaua Focus Sat la liber pana pe 31 martie 2020 de catre toti utilizatorii care au activ pachetul Familia. Extraoptiunea Mozaic Plus costa 12 lei pentru o luna si contine 33 de canale dintre care 11 sunt in format HD iar Panonia costa 9 lei pe luna si contine 38 de canale in limba maghiara.

Orange vine de asemenea cu un mic beneficiu pe platforma de televiziune prin satelit lasand la liber pentru vizionare programele History Channel HD, Nick Jr. si Nicktoons. In mod normal programele History HD, Nick Jr. si Nicktoons sunt in Family HD. Temporar, aceste posturi pot fi vizionate de catre toti abonatii Orange satelit, nu numai de catre cei care sunt abonati la Family HD.

Majoritatea operatorilor de telecomunicatii au oferit mici beneficii din cauza pandemiei COVID-19, majoritatea fiind destinate convingerii abonatilor sa ramana in casa pentru a se proteja. Exceptie fac operatorii Telekom si Akta care nu au anuntat nimic in acest sens, pana in prezent. Totusi, reprezentantii Telekom sunt implicati in cateva campanii de informare.

Asadar, dupa Digi si UPC, Focus Sat si Orange ofera programe libere la vizionare abonatilor sai, indiferent de pachetul detinut.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari efectuate de Orange si Focus Sat? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos. Multumiri utilizatorilor Gorila si Georgian pentru pont;

Update 20.03.2020: In reteaua Orange canalele pentru copii sunt disponibile pana pe 19 aprilie 2020, conform mesajelor trimise de Orange abonatilor pe receptoare; Ii multumim lui Georgian pentru confirmare;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Sa lase și eu programe TV, precum hbo, Cinemax….. dacă tot vor sa facă un gest….. Pai desene animate?… Eu oricum le aveam… Cat despre Telekom, ei sunt deja în pragul falimentului, deci orice ar face cei de la Telekom, nu se mai pot salva….. căci au pierdut mii de abonați, și încă vor mai pierde…

  2. History HD la Orange Satelit nu parcă era în pachetul Family? Pe articolul dedicat Grilei Orange Satelit scrie că este disponibil doar în pachetul Family