Logare Digi Online cu cont Digi.ro
Digi (RCS – RDS) lanseaza o noua campanie in perioada indragostitilor, scopul fiind de a promova serviciul Digi Online si noua metoda de logare in aplicatia Digi Online, doar cu datele de logare ale contului online Digi.ro. Numele campaniei este Digi.Online + Digi.ro = ❤️.

Campania este una de informare si nu ofera nimic suplimentar abonatilor Digi care doresc utilizarea serviciului Digi Online ci doar detaliaza pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru utilizarea serviciului Digi Online.

Daca avem deja un cont Digi.ro (se configureaza in sectiunea Contul Meu), trebuie doar sa instalam aplicatia Digi Online sau sa accesam in web digionline.ro si ne logam utilizand datele de conectare Digi.ro, fara sa mai fie nevoie de activarea serviciului Digi Online.

In trecut, pentru a utiliza serviciul Digi Online era necesar sa activam acest serviciu logandu-ne in contul Digi.ro – accesand Serviciile MeleDigi Online – activam contul iar ulterior foloseam adresa e-mail configurata pe contul Digi si parola aleasa pentru a ne loga pe Digi Online, insa acest lucru nu mai este necesar, conform reprezentantilor Digi.

Pe landing page-ul dedicat acestei campanii de pe site-ul Digi este mentionat urmatorul aspect: Nu uita, pentru a avea acces la Digi Online trebuie să ai active servicii de TV și Internet.
Insa, serviciul Digi Online nu mai este disponibil doar abonatilor cu televiziune si internet, putand fi folosit si de abonatii cu un singur serviciu, fara televiziune si internet (de exemplu, daca avem telefonie mobila). Nu stim inca daca este o eroare afisata in aceasta campanie sau daca Digi urmeaza sa restrictioneze din nou accesul, oferit Digi Online doar abonatilor TV + NET.

Logare Digi Online cu cont Digi.ro

Reamintim ca aplicatia Digi Online de Android a primit recent o actualizare, ajungand la versiunea 6.0.12. In urma acestei actualizari a fost simplificat fluxul de inrolare (fiind oferita posibilitatea de logare cu contul Digi.ro, asa cum am explicat mai sus) iar design-ul aplicatiei a fost schimbat. Este posibil ca ultima versiune sa nu fie inca disponibila pentru toti utilizatorii insa este disponibila daca ne inrolam ca beta tester.

In urma acestei actualizari, mai multi utilizatori au reclamat eroarea Pentru acces la programele transmise prin DigiOnline trebuie sa aveti un serviciu. (303) insa problema a fost rezolvata intre timp.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

39 COMENTARII

   • Deci eu o am actualizata la zi. Chiar am dezinstalat și instalat . Îmi dă eroare zice că nu am serviciul 303. Deși ieri mergea. Bineînțeles , doar pe telefon merg anumite canale, pe tv nu apare deloc bbcfirst, deși pe telefon este. Dar de azi da aceasta eroare 303

 1. Mentionez ca eu am un desktop. Pana acum a functionat Digi Online pe browserele Google Chrome, Firefox. Acum apare eroare 303. Desi am 3 servicii de la Digi imi apare aceasta eroare, ca imi trebuie un nou serviciu. Dumneavoastra cum ati rezolvat aceasta eroare ?

  • Aveti aceasta eroare pe aplicatia de mobil sau pe platforma web? Ce servicii aveti de la Digi? Ce sursa de internet folositi, de la Digi sau de la alt furnizor? Ce dispozitiv utilizati pentru Digi Online?

 2. Incerc sa ma uit la programe tv online prin Digi Online de pe laptop dar la fel imi spune „Pentru acces la programele transmise prin DigiOnline trebuie sa aveti un serviciu. (303) ” iar pe aplicatia de pe telefon merge sa vizionez. cum rezolv pe laptop?

 3. Foarte slaba aplicația. Nu o mai poți folosi pentru că apare mesajul Pentru acces la programele transmise prin DigiOnline trebuie sa aveti un serviciu. (303)
  Dacă stingi ecranul, se oprește radio. În trecut funcționa radio cu ecranul stins. Mai sunt și alte hibe…

 4. ”Pentru acces la programele transmise prin digi online trebuie sa aveti un serviciu.”

  Cuiva ii apare aceasta eroare pe chrome browser?
  Este ceva temporar sau ?