Starea Natiei si Poezie si Delicateturi revin la Prima TV
Prima tv a anuntat printr-un promo difuzat pe post ca emisiunea Starea Natiei revine in grila cu Dragos Patraru la timona. Starea Natiei revine cu Dragos Patraru ca prezentator la exact o luna dupa ce a fost lansata varianta de vara a emisiunii, prezentata de Stefania Carcu.

Aceasta varianta de vara a emisiunii a fost pusa in practica din acest an, asa cum am anuntat printr-un articol publicat separat. Pana sa aiba rolul de prezentatoare, Stefania Carcu aparea in emisiunea Starea Natiei doar in scurtele filmulete care erau prezentate, realizate de obicei alaturi de Dragos Patraru.
Noul sezon al emisiunii Starea Natiei va intra in grila postului Prima TV de astazi, 30 august, de la ora 22:30.

Tot in grila postului Prima TV va intra un nou sezon al altei emisiunii indragite de telespectatorii postului, este vorba de Poezie si Delicateturi, emisiune prezentata de Mircea Dinescu. Noul sezon va intra pe post din 12 septembrie si tot la ora 14.

Poetul Mircea Dinescu va gati alaturi de invitatii sai retete culinare autohtone, tot la Portul Cultural Cetate. Noul sezon al emisiuni vine cu cateva noutati, Mircea Dinescu va vizita diferite targuri locale de unde va cumpara produse proaspete pentru reteta pe care o va gati in emisiune alaturi de un invitat.

Starea Natiei si Poezie si Delicateturi revin la Prima TV

O alta noutate adusa de noul sezon este faptul ca Mircea Dinescu va organiza un concurs de lautari si va desemna lautarul lunii. In fiecare editie, 3 lautari vor canta cate 2 cantece, un cantec fara orchestra si un cantec acompaniat de orchestra. Invitatul editiei si Mircea Dinescu vor desemna castigatorul editiei dintre cei 3 lautari, iar la finalul fiecarei luni se va desemna castigatorul lunii. A 2-a zi de Craciun, pe 26 decembrie, Mircea Dinescu va desemna lautarul anului.

Mircea Dinescu a prezentat o emisiune asemanatoare si la TVR 1.
Emisiunile Starea Natiei si Poezie si Delicateturi sunt primele emisiuni ce au fost anuntate de Prima TV ca revin in grila de toamna cu sezoane noi. Postul Prima tv este in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU