Data lansare Rick si Morty – sezonul 5 Netflix
Rick si Morty (2013) este unul dintre cele mai vizionate seriale animate din ultimii ani iar sezonul 5 este asteptat de ceva timp. Primele episoade ale sezonului 4 au fost lansate in noiembrie 2019 iar creatorii seriei animate obisnuiesc sa lanseze sezoane noi la aproximativ 1-2 ani diferenta.

Seria este creata de Dan Harmon si Justin Roiland si este despre aventurile infinite ale lui lui Rick, un cercetator stiintific genial dar alcoolic si ale nepotului sau de 14 ani, Morty, un adolescent anxios care nu este foarte inteligent. Impreuna, acestia calatoresc de-a lungul universului, in lumi diferite si perioade temporale diferite, cauzand haos si intampinand mereu probleme.

Pe langa Dan Harmon si Justin Roiland, urmatorii actori au interpretat vocile personajelor din seria Rick si Morty: Chris Parnell, Spencer Grammer, Sarah Chalke, Kari Wahlgren sau Maurice LaMarche.

Pe 30 martie 2021 a fost lansat trailerul noului sezon si poate fi vizionat aici:

Rick si Morty este unul dintre cele mai apreciate seriale animate lansate in ultimul an, desi este un serial animat, este recomandat persoanelor de peste 16 ani. A castigat doua premii Primetime Emmy iar pe IMDB are o nota excelenta, 9.2 din 384.883 recenzii.

Data lansare Rick si Morty – sezonul 5 Netflix
In trailerul lansat se poate vedea si data lansarii noului sezon, 20 iunie 2021, duminica, pe Adult Swim. Rick si Morty se poate viziona in Romania online pe Netflix, in prezent sunt disponibile toate cele 4 sezoane lansate insa nu avem informatii cand va putea fi vizionat si sezonul 5 pe Netflix. E posibil sa aiba o intarziere de cel putin cateva zile pe platforma online. Vom actualiza acest articol cand vom avea data adaugarii noului sezon pe Netflix.

In trecut, Dan Harmon a anuntat ca intentioneaza sa-i ofere lui Kanye West controlul total asupra unui episod, avand in vedere ca atat el (Dan Harmon) cat si Justin Roiland sunt fani Kanye West. Asadar, nu ar fi exclus sa vedem un episod scris de Kanye West in sezonul 5.

Daca ati urmarit aceasta serie animata, ce parere aveti despre primele patru sezoane?

Update 20.06.2021: Seria animata Rick si Morty se va putea viziona integral pe HBO GO de maine, 21 iunie, inclusiv noul sezon cu numarul 5; Pe Netflix inca sunt disponibile primele 4 sezoane insa nu stim daca vor fi eliminate de pe aceasta platforma;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Seria animata Rick si Morty se va putea viziona integral pe HBO GO de maine, 21 iunie, inclusiv noul sezon cu numarul 5; Pe Netflix inca sunt disponibile primele 4 sezoane insa nu stim daca vor fi eliminate de pe aceasta platforma.