Franturi din ea / Un chirias de cosmar – Netflix
Franturi din ea (Pieces of her) este o serie misterioasa de drama bazata pe cartea omonima a lui Karin Slaughter, publicata in 2018.

O plimbare la mall alaturi de mama ei este transformata intr-un eveniment violent iar conceptia tinerei despre mama sa este schimbata radical. Pe masura ce bucati din trecutul mamei sale incep sa iasa la suprafata, tanara este obligata sa fuga iar in calatoria sa va ajunge sa aduce informatii valoroase despre trecutul mamei si despre copilaria ei.

Din distributie fac parte actorii Toni Collette (nominalizata la un premiu Oscar cu filmul de exceptie Al saselea simt – 1999), Jessica Barden (Hanna – 2011, Far from the Madding Crowd – 2015), David Wenham (a interpretat rolul lui Faramir in Stapanul Inelelor), Bella Heathcote (Dark Shadows – 2012, In Time – 2011, The Neon Demon – 2016), Omari Hardwick (Kick-Ass – 2010, Army of the Dead – 2021), Joe Dempsie (a interpretat rolul lui Gendry in Urzeala Tronurilor) si altii.

Primul sezon al serialului Franturi din ea are 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix de maine, 4 martie. Filmarile au avut loc in Sydney, Australia.

Un chirias de cosmar (Worst Roommate Ever) este o miniserie documentara adaugata de Netflix pe 1 martie 2022. Miniseria are 5 parti si a obtinut pe IMDb nota 7.5 din 390 de recenzii. Astazi se afla pe locul 5 in topul serialelor vizionate pe Netflix in Romania.

Franturi din ea / Un chirias de cosmar – Netflix

Aceasta productie desrie patru povesti macabre despre colegi de camera ce pareau inofensivi insa situatiile au devenit oribile pentru victimele lor pe masura ce erau dezvaluite intentiile criminale.

Jurnalul lui Andy Warhol (The Andy Warhol Diaries) este o miniserie documentara in 6 parti ce va fi adaugata pe Netflix din 9 martie.

Dupa ce este impuscat in 1968, Andy Warhol incepe sa isi documenteze viata si sentimentele. Aceasta docu-serie prezinta viata lui.
Andy Warhol este interpretat de Brian Kelly.

Viata dupa moarte cu Tyler Henry (Life After Death) este o productie in care Tyler Henry calatoreste in tara pentru a ajuta oamenii sa treaca peste moartea celor dragi.

Tyler Henry este cunoscut pentru reality show-uri precum The Eric Andre Show (2012) sau Imperiul succesului (2021, disponibil pe Netflix).

Bad Vegan: Faima, frauda, fuga (Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.) este o miniserie documentara pe care Netflix o va adauga din 16 martie.

Dupa ce se casatoreste cu un barbat misterios ce pretinde ca i-ar putea face cainele nemuritor, o cunoscuta vegana observa cum viata ei este distrusa. Aceasta este povestea detinatoarei restaurantelor raw vegan Sarma Melngailis.

Update 09.03.2022: Netflix a schimbat titlul localizat al seriei documentare Worst Roommate Ever, numindu-se acum Colocatari de cosmar;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU