Digi renunta la cartelele prepay
Digi Romania isi informeaza utilizatorii cartelelor prepay ca acest serviciu va fi inchis incepand cu luna urmatoare. Acestea sunt notificarile trimise utilizatorilor:

„MODIFICARI SERVICII PREPLATITE.
Stimate utilizator, incepand cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicatii electronice mobile disponibile prin cartelele preplatite vor fi retrase din oferta comerciala Digi. De la aceasta data nu mai pot fi achizitionate cartele noi si nu mai pot fi reincarcate cartelele existente, creditele disponibile putand fi consumate ca atare sau prin achizitionarea extraoptiunilor disponibile, pana cel mai tarziu la 30.09.2023.

Va multumim pentru increderea acordata si va recomandam sa utilizati in continuare serviciile de comunicatii mobile Digi prin intermediul serviciilor postplatite (abonamente), disponibile intr-o oferta larga de servicii, cu tarife incepand de la 2 euro/luna si cu posibilitatea de a va pastra acelasi numar de telefon.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin apelarea centrului de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 0314004401 sau in orice punct de prezenta Digi.
Echipa Digi.”

Asadar, operatorul retrage serviciul prepay din oferta comerciala insa acest lucru nu este deloc surprinzator avand in vedere ca nu s-au concentrat prea mult pe acest serviciu. Ofertele lansate nu erau foarte avantajoase iar anumite optiuni nu erau disponibile. Operatorul s-a axat mai mult pe abonamentele mobile.

Digi renunta la cartelele prepay

Oferta Digi Prepay este in continuare afisata pe site-ul oficial, probabil va fi scoasa din 1 iulie. In prezent Digi ofera urmatoarele optiuni prepay: Hipsterova, Diva, Bogatinov, Deluxovici, Dinerovich sau Bashtanov. Desi denumirile sunt inedite si au fost promovate intens in urma lansarii acestora, se pare ca nu au atras suficienti utilizatori pentru a rezista.

Digi continua sa lanseze oferte pentru promovarea serviciilor mobile, in prezent se ofera reducere 50% la abonamentul de telefonie mobila timp de 4 luni, indiferent de abonamentul contractat.

Voi ce parere aveti despre retragerea serviciului prepay din oferta Digi? Foloseati o cartela preplatita, va afecteaza acest lucru? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

23 COMENTARII

 1. S-au activat haterii și trolii anti-Digi în comentarii… Ei nu au folosit vreodată rețeaua Digi ori nu au de gând, dar știu ei cum stă treaba cu semnalul… 🙂

  • In Braila, s-a activat in zonele inportante 4G+… si cand te duci pe dig spre Galați, dupa ce treci pe sub pod… intra cu semnal slab si 5G

   Ps…. daca nu ma credeți cine trece prin zona sa confirme sau nu (daca are telefon 5g)

   • Ma gandesc ca ar fi extraordinar sa fie asa de mare atentia la scumpirile de tigari si de bautura, ca s-ar lasa toti si n-am mai avea poluare si nici ,,consumatori”. Pana una alta, astia nu au scumpit pentru ca vor sa-i stranga pe toti care viseaza ca vor avea mereu aceleasi preturi la ei si cum nicio minune nu tine prea mult, cand s-o scumpi mult dintr-o data, o sa fie ca bomba atomica si o sa fie cu multe schelalaieli!

  • Au 120 la suta acoperire, stai linistit. Au pus niste amarate de antene sh prin diverse coclauri, care bat la 1 km de antena si cica au peste tot. Si eu sunt Joe Biden!

    • Uită-te mai bine, sau mai bine intreaba într-o agentie. Am 4 abonamente pe o locatie si inca 3 pe alta locatie cu Optim2 si am net nelimitat, nelimitat minute in retea si 200 minute nationale. Sms-uri in ziua de azi moaca, cine mai scrie cand are whatsapp?

     • Dsf, mai ușor. Nu ai „net nelimitat”. Ai 50 GB în 4G la Optim 2, 100 GB în 4/5G la Optim Nelimitat și 50 GB în 4G + 30 GB suplimentari în 5G la Optim Nelimitat Rural. Netul devine „nelimitat” dar limitat de viteză după ce ai consumat resursele din abonament.

     • Toti operatorii au limita de internet nu numai Digi si Vodafone are limita si Orange si Telekom. Pentru ca operatorii stiu ca abonatul cand ajunge acasa se muta pe wifi.

  • Daca ai avut parte de serviciile lor si ți se par „proaste” …inseamna ca ai fost mai…. *****.. in Braila pe 4G scot 60 cu 30 si pe 4G+ scot 110/80. Nu este „inca 5g” in Braila

   Ps … testele au fost facute in zona Mall Braila, Promenada Mall, Hotelul Traian, Piata Mare, Parcul Monument, zona Spiralul Judetean., capatul lu’ 2 Hipodrom si Vidin, zona Gării, Geadina Mare, pe faleză. Am semnal Full in 4g si 4g+ peste tot in oras.

   Ps2… cine spune ca Digi nu are semnal… *****

   Comentariu moderat

   • Tot Brăila? Mai lasă-ne frate cu abureala. Iar are net nelimitat la 2 euro după unii care ,,se pricep”. Dacă poți face ceva cu 256 kbps, e bine. Probabil că așa merge mereu și nici nu sesizezi diferența. Pentru cunoscători este foarte slab!

    • Oriunde si orice operator in tara asta iti ofera net nelimitat mobil in limita unui trafic. Daca-l depășești si ajungi pe trafic scazut, tot net nelimitat ai… nu ai internetul oprit. Daca esti ***** de cursa lungă… sau faci bișnița la colt oferind hotpoint la prietenei este normal sa depasesti limita standard lunară oferita de toti operatorii de 50 de giga.

     Ps. Pesrsonal niciodata cu whatsapp, facebook, youtube pornit nonstop…. niciodata nu am depasit 30 de giga… 50 este prea mult. .. nici cei care stau pe netflix la ce norme de compresie au netflix… nu depășesc 50 de giga lunar…. Nu ai cum…. dai trafic in alta parte pe telu tau ca sa depășești 50 de giga

     Comentariu moderat

     • E, uite ca eu am net nelimitat, fara limita de GB, dar platesc vreo 7,5 euro / luna. Sunt luni in care am depasit 800 GB, folosind abonamentul intr-un router mobil. Deci exista nelimitat pe bune!

   • Scot in Digi Mobil…. majoritatea testelor cu peedtest….. 60 cu 30 in 4G… 100 cu 50 in 4G+ …. si 350 cu 130 in 5G cand il prind.

    Ps… la 2 euro ce vrei mai mult? Semnalul este stabil, nu-mi mai da erori la apelare. Daca ai probleme cu semnalul dute si schimbă cartela cu una de generatie nouă. … sau ai telefon de generatie mai veche care nu recunoaște reteaua in parametrii ei de emisie. 🙈