Spirala crimei – sezoanele 6, 7 si 8 pe Focus Sat TV
Postul de televiziune Focus Sat TV anunta ca din 12 septembrie va difuza continuarea serialului Spiral / Engrenages / Spirala crimei (2005). Focus Sat TV va difuza sezoanele 6, 7 si 8 din 12 septembrie, de la ora 22, in zilele de luni si joi, cate 2 episoade.

Serialul Spirala crimei urmareste atat activitatea profesionala cat si personala a politiei din Paris, a avocatilor si judecatorilor de la Palais de Justice. Serialul prezinta criminalitatea si justitia privita prin ochii celor care reprezinta justitia.

Politista Laure Berthaud (Caroline Proust) este un om al legii care nu se da in laturi de la nimic cu toate ca onestitatea ei i-a adus multe probleme in trecut. Gilou (Thierry Godard) este un politist dur care aplica metode total neortodoxe atunci cand trebuie sa scoata adevarul la lumina. Gilou este si un fost consumator de droguri.

Josephine Karlsson (Audrey Fleurot) este de profesie avocata, este tanara, ambitioasa si dornica sa ajunga sus cu orice pret. Josephine se implica in rezolvarea unor cazuri foarte dificile chiar daca uneori risca sa isi piarda reputatia. Ea face toate lucrurile acestea pentru a obtine cat mai repede avansarea in cariera.

Francois Roban (Philippe Duclos) este un judecator riguros care aplica legea ca la carte cu toate ca actiunile sale impotriva criminalitatii creeaza o neliniste la nivel inalt.

Serialul Spirala crimei a fost primit foarte bine de public. Sezonul 6 ii gaseste pe eroii nostri pasionati si devotati asupra muncii lor insa devotamentul lor va duce la o viata personala haotica. In sezonul 6, Laure, Gilou si Josephine vor colabora impreuna pentru a destructura o banda criminala care colabora cu o serie de politisti corupti.

Spirala crimei – sezoanele 6, 7 si 8 pe Focus Sat TV

In sezonul 7, cei doi politisti, Laure si Gilou, vor investiga un caz de dubla crima petrecuta intr-un restaurant chinezesc. Una dintre victimele acelei crime este un fost sef de politie, iar celor doi politisti care investigheaza cazul li se vor pune bete in roate incat acestia vor avea dileme in privinta a ceea ce sa faca: sa rezolve cazul si sa afle adevarul sau sa tradeze institutia pentru care lucreaza.

In sezonul 8, cei doi politisti vor lucra la inceput la doua cazuri diferite dar isi vor da seama repede ca cele 2 cazuri au legatura stransa intre ele.

Criticii francezi spun ca serialul Spirala crimei este unul dintre cele mai bune seriale frantuzesti care a castigat numeroase premii interne si internationale, chiar si un premiu Emmy la categoria Cel mai bun serial dramatic.

Spirala crimei este un serial marca Canal+, are 8 sezoane cu un total de 88 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 52 de minute iar pe IMDb a primit nota 8,5

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.