Fuga dupa adevar – sezonul 2 Netflix
Serialul israelian Fuga dupa adevar (Hit and run – 2021) este unul dintre cele mai vizionate seriale disponibile pe Netflix, astazi este situat pe primul loc in ceea ce priveste serialele vizionate in Romania. A fost adaugat pe Netflix pe 6 august 2021.

Acest serial a obtinut pe IMDB nota 7.2 din aproximativ 3.300 de recenzii, avand un singur sezon difuzat, alcatuit din 9 episoade.

Primul sezon a fost incheiat cu multe intrebari lasate fara raspuns, ceea ce lasa loc lejer cel putin inca unui sezon. Desi Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2, avem sperante ca vor fi difuzate noi episoade, avand in vedere interesul generat de acest serial in aproape doua saptamani de la lansare.

Lior Raz si Avi Issacharoff sunt deja implicati alaturi de Netflix intr-un alt proiect si anume in serialul Fauda care a fost difuzat si in Romania la TV de Aleph News. Acest serial lansat in 2015 are deja 3 sezoane lansate.

Fuga dupa adevar – sezonul 2 Netflix

Serialul Fuga dupa adevar a fost anuntat undeva in 2018, urmand sa fie lansat aproximativ 3 ani mai tarziu. Insa, acest lucru nu inseamna ca un potential sezon nou ar dura inca 3 ani. Fauda a avut cate un sezon nou la aproximativ doi ani, asadar nu ar fi exclus sa vedem aceeasi perioada si in cazul serialului Fuga dupa adevar.

Atentie! Daca nu doriti sa aflati informatii despre finalul primului sezon, nu cititi mai departe.

Primul sezon s-a terminat foarte diferit fata de cum a inceput. Ceea ce a inceput ca investigatia unui barbat care incerca sa afle cine i-a ucis sotia, a ajuns sa dezvaluie secrete despre spionaj international. Pana la finalul primului sezon, Segev a aflat ca sotia lui avea o identitate ascunsa, fiind de fapt agent CIA. Descoperirile acestuia ar putea afecta serios relatiile SUA – Israel.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre o posibila reinnoire sau anulare a serialului Fuga dupa adevar.

Update 03.03.2023: Serialul nu va avea sezonul 2, a fost anulat de Netflix din cauza costurilor foarte mari de productie, in special costul filmarilor in SUA si Israel;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Atunci sa va fie rusine Netflix Vedem un sezon dintr_un serial de exceptie si ne lasati cu ochii in soare.Faceti seriale ieftine si noi nu ne mai abonam la voi.Rusine

    • Serialul nu va avea sezonul 2, a fost anulat de Netflix din cauza costurilor foarte mari de productie, din cate am inteles filmarile in SUA si Israel au costat foarte mult, mai ales ca primul sezon a fost filmat in pandemie.