Survivor Romania revine la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca va difuza emisiunea concurs Survivor Romania. Informatia a aparut prima data intr-o sedinta CNA, atunci cand un membru al consiliului a intrebat un reprezentant Kanal D Romania daca este adevarat zvonul ca emisiunea Survivor nu va mai fi la Kanal D, moment in care reprezentantul Kanal D a confirmat aceasta informatie. Pro TV a anuntat ieri oficial revenirea formatului Survivor.

Emisiunea Survivor a mai fost difuzata de postul Pro TV in toamna anului 2016 iar filmarile au avut loc in Filipine (s-a numit Supravietuitorul si a fost prezentata de Dragos Bucurenci). La inceputul anului 2020, Kanal D Romania a difuzat pentru prima data emisiunea concurs Survivor. Primul sezon a fost prezentat de Dan Crucieru iar sezonul 2 Survivor a fost difuzat de Kanal D in acest an, fiind prezentat de Dan Pavel, prezentator ce va prezenta emisiunea si la Pro TV.

Inainte sa difuzeze Survivor, postul Kanal D a difuzat o emisiune asemanatoare cu numele de Exatlon.

Emisiunea Survivor este distribuita de compania Banijay, este difuzata in peste 40 de tari fiind cea mai urmarita emisiune. In SUA, emisiunea Survivor a ajuns la sezonul cu numarul 40 si a fost urmarita de peste 10 milioane de telespectatori. In Australia, a fost urmarita de 40% din populatie. Emisiunea Survivor a avut audiente excelente si in Romania, plasand Kanal D pe primele locuri in zilele in care difuzau emisiunea.

Survivor Romania revine la Pro TV

Survivor Romania va fi produsa de compania Acum Media, companie care producea Survivor si pentru Kanal D. Regulile emisiuni Survivor vor ramane neschimbate: concurentii vor fi impartiti in 2 triburi care vor lupta zi de zi pentru imunitate si alte avantaje. Dupa lupta de imunitate echipa care pierde va trebui sa elimine un membru al echipei. Una din echipe va avea in componenta sa vedete din diverse domenii (sport, muzica sau show biz). Cea de-a 2-a echipa va fi formata din oameni obisnuiti, necunoscuti de telespectatori, din diverse domenii.

Inca nu au fost oferite informatii privind unde se va filma noul sezon al emisiunii, insa este posibil sa se filmeze tot in Republica Dominicana unde s-au filmat si cele 2 sezoane difuzate de postul Kanal D Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.