Functii noi pentru Whatapp / FRFTV noua aplicatie de streaming.
In acest articol vom vorbi despre noile functii care vor aparea in aplicatia WhatsApp, una dintre cele mai folosite aplicatii mobil. Compania Meta a anuntat ca aplicatia WhatsApp va avea o noua functie care se va numi „Communities”. Aceasta functie va eficientiza comunicarea intre grupuri. Functia „Communities” va permite unirea mai multor grupuri intr-un singur grup.

Utilizatorii vor putea trimite sau primi mesaje catre si de la intreaga retea de grupuri. Aceasta noua functie se adreseaza in mod special elevilor si studentilor dar si anumitor cluburi care vor sa uneasca micile grupuri intr-o comunitate mai mare.

Administratorii comunitatilor nou create cu ajutorul noii functii vor avea posibilitatea sa decida ce grup poate intra sau nu in noua comunitate creata. Administratorii WhatsApp vor imbunatati aplicatia cu functii care vor ajuta toate grupurile create in aceasta aplicatie. Functia „Communities” va fi implementata pentru a imbunatati comunicarea si pentru a se evita supraincarcarea chat-urilor de dimensiuni mari.

Functii noi pentru Whatapp / FRFTV noua aplicatie de streaming.
Pe scurt, iata cateva dintre functiile noii comunitati anuntate se META:
– administratorii grupurilor vor putea sterge orice mesaj considerat nepotrivit scris de oricare membru al grupului;
– partajarea fisierelor va fi marita la 2GB;
– va creste numarul membrilor grupului care vor putea participa intr-un apel vocal, etc.

Legat de numarul membrilor unui grup care vor putea participa la un apel vocal, acesta va fi de 32 de membri. Mesajele trimise prin functia „Communities” vor fi criptate integral.

O alta stire vine din partea Youtube care anunta ca va incepe sa difuzeze sezoane intregi ale productilor TV, un fel de Netflix sau HBO Max, dar gratuit. Desi Youtube anununta ca va difuza in mod gratuit productiile TV, pe durata difuzarii acestea vor contine reclame.

Pentru a viziona aceste productii TV pe platforma de streaming video Youtube utilizatorii nu vor avea nevoie de abonament. In fiecare saptamana, YouTube isi va imbunatati colectia de filme seriale si emisiuni cu pana la 100 de titluri. Pe YouTube se pot urmari in acest moment cca. 1.500 de filme de la diferite companii media precum: Disney, Warner Bros, Paramount.

Federatia Romana de Fotbal va lansa o aplicatie de streaming numita FRFTV. Aplicatia va fi gratuita pe teritoriul Romaniei si va fi disponibila pe toate dispozitivele inteligente (smart TV, telefon, calculator, tableta). Iata ce vom putea vedea pe noua platforma de streaming FRF TV: Meciuri ale echipelor nationale de juniori/junioare, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Liga 1 Feminina, Liga Futsal, materiale din cantonamentele echipelor nationale de fotbal si multe alte meciuri si materiale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.