Fungii / The Fungies – Cartoon Network
In acest articol vom detalia cateva surprize pregatite de posturile Cartoon Network si Boomerang in luna martie.

Cartoon Network
Teen Titans Go!/ Haideti, tineri titani! – episoade noi, din 7 martie, de la ora 16:25. Episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri. Se difuzeaza si pe parcursul acestor zile episoade din aceste serial de la ora 12 insa sunt din sezoanele anterioare. Cei 5 super eroi: Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy si Raven vor trece prin diferite aventuri interesante.

Serialul Haideti, tineri titani are 7 sezoane cu un total de 352 de episoade, un episod are durata de 10 minute. Pe IMDb a obtinut nota 5,3.
In perioada 5-6 martie, de la ora 14:40, Cartoon Network va difuza un maraton de cate 3 ore din serialul Haideti Tineri Titani – la putere!.

The Fungies / Fungii (2020-2022) – din 21 martie, 15:55, de luni pana vineri. Pascal gaseste o casca pe care o va folosi pentru a-i amplifica auzul. O gasca de crabi vrea sa ii fure lui Pascal casca magica. Steh si Pascal au primit o sarcina importanta, ei trebuie sa aiba grija de fratii lor gemeni. Cei doi au treburi in oras, astfel decid sa ia fiecare cate un frate. Pascal se duce cu un frate geaman la sala de gimnastica iar Steh pleaca alaturi de celalalt frate la biblioteca orasului.

Fungii / The Fungies – Cartoon Network

Serialul Fungii are 3 sezoane cu un total de 80 de episoade, fiecare episod are durata de 11 minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Boomerang
Grizzy si Lemingii – din 7 martie, in intervalul orar 19:30-21:30, in fiecare zi vor fi difuzate episoade vechi si noi cu aceste personaje indragite. Serialul Grizzy si Lemingii are 3 sezoane cu un total de 325 de episoade iar un episod are in medie 7 minute. Pe IMDb a obtinut nota 7.

Yabba Dabba Dinosaurs! / Curiozitati din lumea dinozaurilor – din 19 martie, sambata si duminica, de la ora 11-13. Serialul are 1 sezon cu un total de 13 episoade. Copiii familiilor Flinstones si Rubble vor avea parte de aventuri in lumea dinozaurilor alaturi de prietenul lor, Dino.
Serialul Yabba Dabba Dinosaurs! a obtinut pe IMDb nota 4,6.

Posturile Cartoon Network si Boomerang apartin companiei Warner Media si sunt disponibile in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.