Preturi mai mari in reteaua Vodafone
Operatorul de telecomunicatii Vodafone a trimis luna aceasta instiintari prin care isi anunta  abonatii serviciilor fixe ca abonamentul se va mari cu 1 euro pentru fiecare serviciu fix in parte (TV, internet si telefonie fixa). Majorarea pretului se va aplica incepand cu luna decembrie.

Pe langa aceasta marire a pretului, contractul de servicii fixe va suferi unele modificari. Mai jos vom detalia informarea trimisa abonatilor.
„In contextul majorarii costurilor legate de furnizarea serviciilor fixe: televiziune, internet, telefonie fixa (cum ar fi cresterea costurilor de energie electrica si a celor aferente continutului oferit pentru anumite extra optiuni), si pentru ca ne dorim sa ai parte de cele mai bune experiente, te informam asupra urmatoarelor modificari ale contractului tau de servicii fixe.

  1. Pretul abonamentului tau va creste cu 1 euro / tva inclus pentru fiecare serviciu in parte, fara modificarea perioadei minime contractuale
  2. Tariful pentru factura tiparita va creste cu 1 euro. Ne dorim sa protejam planeta, sa reducem impactul activitatii noastre asupra mediului inclusiv pentru diminuarea consumului de hartie. Te incurajam sa folosesti mijloace digitale de transmitere a facturii accesand Factura ta  din contul MyVodafone, astfel vei economisi si bani si vei contribui la un mediu mai curat
  3. In cazul suspendarii serviciilor pentru neplata, dupa achitarea restantelor se va aplica un tarif in valoare de 3 euro. Acesta se va regasi pe factura urmatoarei reconectari
  4. Pentru ca inflatia este un factor esential in mecanismul de creare a preturilor pentru toate bunurile si seviciile, contractul se completeaza cu o clauza de indexare anuala a preturilor serviciilor in conformitate cu indicele armonizat al preturilor de consum respectiv rata inflatiei stabilite pentru Romania de catre Eurostat Oficiul de Statistica al Comunitatii Europene fara a putea depasi insa un procent de 3% pe an din valoarea serviciilor.

Prin urmare, art 6., 1 al Anexei 1 la contractul tau se completeaza cu urmatoarea clauza 6,8: Avand in vedere anumite fluctuati ale preturilor bunurilor si serviciilor pe piata de natura a afecta echilibrul contractului in vederea restabilirii acestuia, partile convin ca tarifele pentru serviciile Vodafone sa poata fi indexate cu o frecventa anuala prin simpla notificare transmisa de catre Vodafone odata cu factura anterior aplicarii indexarii.

Preturi mai mari in reteaua Vodafone

Indexarea se va face in functie de indicele amortizat al preturilor de consum, respectiv rata inflatiei stabilita pentru Romania de catre Eurostat Oficiul de statistica al Comunitatii Europene fara a putea depasi insa un procent de 3% pe an din valoarea serviciilor. Partile convin ca indexarea anuala a tarifelor in raport cu inflatiei nu reprezinta o modificare unilaterala a pretului contractului, posibilitatea de indexare si mecanismul acesteia fiind agreate de parti inca de la semnarea contractului. Modificarile de mai sus intra in vigoare o data cu implementarea acestora in sistemul informatic.

Daca nu esti de acord cu modificarea, poti denunta unilateral contractul de servicii fixe in magazinele Vodafone in 30 de zile de la primirea acestei informari fara plata vreunor penalitati sau despagubiri.”

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII