Google Pixel 4A – specificatii bune si un design foarte atragator

Dupa ceva timp de asteptat se pare ca au iesit la iveala, fiind deja si cazul, imagini ale urmatorului smartphone Google Pixel. Acesta vine in continuarea lui Google Pixel 4, numele sau fiind Pixel 4A. Lansarea sa este asteptata sa fie facuta in 2020. Cu toate ca pe internet circula imagini cu acesta si se spun foarte multe despre ce specificatii va avea, nimic nu este absolut sigur.

Lasand de o parte introducerile, iata ce este posibil sa aduca noul smartphone. Cea mai sigura informatie, si probabil singura este in legatura cu display-ul. Pe acesta se va afla camera secundara, ce va fi amplasata in partea din stanga sus. Pixel 4A este primul telefon din serie care are camera integrata in display. Modelul precedent avand in partea de sus o margine groasa, unde era amplasata camera si difuzorul. O data ce marginea groasa din partea de sus a fost indepartata, se pare ca nu va mai fi loc pentru senzorii ce se gasesc pe Google Pixel 4.

Pe spatele acestuia va fi amplasat pe centru, sub camera, un senzor de amprente. Se pare ca Pixel 4A sugereaza ca va veni cu un scanner facial 3D. Mufa jack pentru casti ar urma sa fie amplasata in partea de sus, ca la Pixel 3A.

Google Pixel 4A – specificatii bune si un design foarte atragator.
Design-ul smartphone-ului este asemenator cu Pixel 4. Are aceeasi forma a camerei principale, dar prezinta doar un singur senzor, la fel ca la Pixel 3A. Google spune ca poti sa faci poze minunate chiar si cu o singura camera.

Revenind la display. Acesta ar urma sa masoare in diagonala 5.8 inch, iar camera secundara va fi integrata in ecran. Rezolutia ecranului ar urma sa fie de 1080 x 2160 de pixeli, iar acesta ar avea un panou OLED, cu sticla Asahi Dragontrail.

Va prezenta o mufa jack, o mufa USB Type-C si ar urma sa aiba o grosime total de 9mm (incluzand si grosimea camerei principale).  Dupa cum am spus, scanner-ul de amprenta ar urma sa fie amplasat pe spate, iar la interior ar urma sa prezinte un Snapdragon 765, 4GB de memorie RAM si 64GB de memorie interna. Adaugarea unui card micro-SD exista, dar momentan nu stim care este capacitatea totala a acestuia.

Camera principala ar avea o rezolutie de 12.2MP, iar camera secundara de 8MP. Bateria lui Pixel 4A ar urma sa fie una destul de maricica. Capacitatea sa totala fiind intre 3.000 si 3.200mAh. Carcasa lui ar putea sa fie construita din plastic si nu din aluminiu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.