Nevazuta – va avea sezonul 2?
Nevazuta (Unseen – 2023) este cel mai nou serial sud-african disponibil pe Netflix, aceasta este o serie de drama / thriller. Serialul este produs de Gambit Films, aceeasi companie care a produs un alt serial Netflix sud-african, Sangele si apa (2020), care a ajuns la 3 sezoane.

Serialul urmareste povestea lui Zenzi Mwale (Gail Mabalane), o femeie muncitoare care pleaca in cautarea sotului sau disparut. Pe parcursul calatoriei sale, Zenzi intalneste criminali periculosi si violenti insa ea dovedeste ca nu este asa neajutorata si timida precum pare.

Din distributia serialului fac parte actori cunoscuti din Africa de Sud, printre care ii putem mentiona pe Gail Mabalane (a avut un rol in Sangele si apa), Colin Moss (Oglinda neagra – 2011, Jessica Jones – 2015), Mothusi Magano (Hotel Rwanda – 2004, Tsotsi – 2005), Waldemar Schultz (Cabina de saruturi – 2018, Cabina de saruturi 2 – 2020), Brendon Daniels, Abduragman Adams si altii.

Serialul Nevazuta a avut premiera pe Netflix pe 29 martie 2023 iar astazi ocupa locul 2 in topul serialelor Netflix vizionate in Romania. Pe IMDb are, momentan, doar 127 recenzii in urma carora a obtinut nota 5.7.

Nevazuta – va avea sezonul 2?

Nevazuta este adaptarea sud-africana a serialului turcesc Fatma (2021), disponibil de asemenea pe Netflix si care a obtinut impresii bune din partea criticilor. Conform parerilor lasate de cei care au vizionat seria Nevazuta, aceata nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, scenariul si distributia fiind mult mai bune in Fatma. Din acest motiv s-a pus sub semnul intrebarii lansarea unui remake dupa un serial de succes.

Primul sezon este format din 6 episoade iar in acest moment nu exista informatii pentru sezonul 2 insa exista posibilitatea ca aceasta productie sa fie lansata ca miniserie. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii despre acest subiect.

Daca ati urmarit Nevazuta, ce parere aveti despre acest serial sud-african? Considerati ca ar avea sens sa fie lansat inca un sezon? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.