Grila de toamna Kanal D Romania 2021
Posturile de televiziune din tara incep sa introduca treptat in grile emisiunile si serialele de toamna. In acest material va vom prezenta cateva emisiuni ce vor intra in grila postului Kanal D Romania.

Prima emisiune este aceea a lui Mihai Ghita si anume Asta-i Romania, care va intra pe 22 august, de la ora 14:30. Asta-i Romania se va difuza o data pe saptamana, in fiecare duminica. In aceasta editie vom vedea o poveste emotionanta despre omenie. Patru frati din Constanta care sunt abandonati de parinti sunt crescuti de bunica lor.

Luni, 23 august, revine emisiunea indragita de telespectatori, este vorba de Teo Show. Emisiunea Teo Show va fi difuzata pe Kanal D de luni pana vineri de la ora 15. Emisiunea este prezentata de Teo Trandafir si Bursucul (acesta mai prezinta si emisiunea Roata Norocului). Cei 2 prezentatori promit ca vor aduce doza zilnica de buna dispozitie. Si in acest sezon Teo si Bursucul vor avea invitati din show biz-ul autohton.

Grila de toamna Kanal D Romania 2021

Marti, 24 august, Denise Rifai va reveni cu al 2-lea sezon al emisiunii 40 de intrebari. Aceasta emisiune va fi difuzata in fiecare zi de marti de la ora 22:30. Emisiunea 40 de intrebari s-a bucurat in primul sezon de aprecierea publicului, avand ca invitati celebritati autohtone din toate categoriile show biz-ului cum ar fi: politiceni (Viorica Dancila), muzica (Dan Bitman, Adrian Minune, Vali Vijelie), sportivi (Marian Dragulescu, Ion Tiriac, Ilie Nastase) si multi altii.

In prima editie a sezonului 2, Denise Rifai o va avea ca invitat pe celebra Andreea Marin, ea a prezentat foarte multi ani emisiunea Surprize, Surprize pe postul TVR 1. Denise Rifai va incerca sa obtina adevarul de la Andreea Marin la cat mai multe intrebari interesante, cum ar fi:

  • Care a fost primul salariu de la Surprize Surprize?
  • De ce este obsedata Mihaela Radulescu de dumneavoastra?
  • Ati adopta copii pentru imagine?

La seriale, noutatea o reprezinta serialul turcesc Doctorul Minune care incepe pe 25 august, de la ora 20. In aceasta toamna, vor mai intra noi sezoane ale emisiunilor: Bravo, ai stil! Celebrities (inca nu se stie pe ce data va intra in grila) si Se striga darul (emisiunea va fi prezentata de Mihai Mitoseru si Gratiela Duban – nu se stie data cand va intra in grila).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.