Incepand cu 01 iunie 2015 compania UPC va majora pachetul de televiziune cu 2 lei, conform informarilor trimise prin e-mail. Informarea transmisa clientilor este urmatoarea:

„Stimate client,

Dorim sa va informam ca incepand cu 1 iunie pretul lunar al abonamentului dumneavoastra la serviciul de televiziune se va majora cu 2 lei (TVA inclus).

In conformitate cu prevederile articolului si alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta modificare, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificari fara plata niciunor penalitati sau despagubiri. In acest sens trebuie sa va prezentati personal in orice magazin UPC pentru a depune cererea.

Multumim,

Echipa UPC!”

Mai pe scurt, abonamentul se scumpeste si cel mai rau este ca majoritatea se vor conforma, fiind o suma mica, insa compania va castiga sume mari in urma acestor modificari. In timp ce altii vin cu o gama variata de reduceri si gratuitati, UPC si Telekom majoreaza in continuu preturile.

Ramane de vazut ce efect vor avea aceste modificari asupra abonatilor UPC.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.