Gippsland Trophy si Yara Valley Classic se vad pe Digi Sport
Digi Sport reia transmisia turneelor de tenis. In perioada 31 ianuarie – 6 februarie, Digi Sport va transmite 2 turnee de tenis feminin din Australia. La aceste turnee vor participa cele mai bune jucatoare.

La Gippsland Trophy vor participa 4 jucatoare din Romania: Simona Halep, Irina Begu, Patricia Tig si Mihaela Buzarnescu iar Ana Bogdan va participa la turneul Yara Valley Classic. Turneele vor fi transmise pe posturile Digi Sport 2 si Digi Sport 4 iar meciurile vor incepe de la ora 2:00 dimineata.

Simona Halep este cap de serie nr 1 la turneul Gippsland Trophy, pe tablou se mai afla ca favorite jucatoarele: Ekaterina Alexandrova (favorita nr 9), Iga Świątek (favorita nr 6) si Naomi Osaka (nr 2).

Patricia Tig o va intalni in primul tur pe Timea Babos din Ungaria. Tig are 26 de ani si este pe locul 56 in clasamentul WTA.
Irina Begu va juca in primul tur cu Saisai Zheng din China. Irina Begu are 30 de ani si este locul 79 in clasamentul WTA.
Mihaela Buzarnescu o va intalni in primul tur pe Daria Kasatkina din Rusia. Mihaela Buzarnescu are 32 de ani si este locul 137 in clasamentul WTA.

Gippsland Trophy si Yara Valley Classic se vad pe Digi Sport
Simona Halep a jucat recent un meci demonstrativ cu jucatoarea nr 1 mondial, australianca Ashleigh Barty, la Adelaide in Australia. Simona a invins-o cu scorul de 2-1 la seturi 6-3, 1-6, 8-10. Setul 3 a fost un fel de tie break .

Posturile Digi Sport apartin companiei RCS – RDS (Digi) si sunt disponibile in retelele Digi si Akta, aceasta din urma a fost cumparata de Digi.

Look Sport+ transmite Campionatul National de Tenis de Masa
Postul de televiziune Look Sport+ va transmite duminica, 31 ianuarie, Campionatul National de Tenis de Masa al Romaniei. Turneul va incepe la ora 10:00 dimineata si se va desfasura la Buzau. Vor participa sportivi romani care sunt inscrisi la cluburi de tenis de masa din tara sau la cluburi din strainatate. Printre participantii acestei competitii se numara: Ovidiu Ionescu (component al echipei nationale masculine) si jucatoare precum Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Irina Ciobanu sau Adina Diaconu. Posturile Look Sport sunt detinute de grupul Clever Media si sunt in grilele tuturor operatorilor de cablu, DTH sau IPTV din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.