Ginny & Georgia si Interventie canina – seriale noi pe Netflix.
Ginny & Georgia este un serial incadrat la genurile: comedie si drama, serial care va fi disponibil pe platforma Netflix incepand cu data de 24 februarie.

Serialul este o productie americana care pune in scena relatia mama – fiica dintre Georgia si Ginny. Georgia este o mama sexy, dinamica si nonconformista, in timp ce fiica ei Ginny este o adolescenta care adesea se simte mai matura decat mama ei. Georgia este mama a doi copii, Ginny și Austin, iar impreuna hotarasc sa se mute pentru a incepe o noua viața. Lucrurile nu sunt chiar așa cum și-au imaginat, iar drumul lor spre o viața noua pare dificil.

Actrița Brianne Howey o interpreteaza pe Georgia, iar rolurile celor doi copii sunt interpretate de: Antonia Pentru (Ginny) și Diesel La Treaca (Austin).

Conform IMDb serialul american are pana acum un singur sezon format din 10 episoade. Producția americana a fost filmata in diferite locatii precum: Toronto si Ontario din Canada, iar filmarile s-au desfasurat in a doua jumatate a anului 2019.

Ginny & Georgia si Interventie canina – seriale noi pe Netflix.
La nivel mondial, serialul Ginny & Georgia va fi lansat pe data de 24 februarie a acestui an, acceasi data pe care a anunțat-o și Netflix.

Pe 24 februarie 2021 serialul american va fi disponibil pentru vizualizare pe platforma Netflix din Romania. Sa speram ca apariția acestuia nu va fi intarziata de lipsa subtitrarii in limba romana sau de alți factori.

Trailerul serialului a fost publicat pe platforma Netflix și il puteti viziona si in cadrul acestui articol dand play in videoclipul de mai jos.

Tot pe 24 februarie Netflix va difuza serialul documentar Interventie canina, cu Jas Leverette.
Jas Laverette, dresor profesionist, ajuta cainii pe care oamenii ii ocolesc si restabileste legatura dintre patrupezi si stapani. Documentarul TV ne poate ajuta chiar si pe noi sa ne dresam animalele. Trailerul il puteti viziona pe Netflix la pagina serialului.

Pentru mai multe articole despre seriale, filme si emisiuni, accesati categoria dedicata a siteului nostru: SERIALE, FILME SI EMISIUNI

Daca v-am facut curiosi și doriți sa urmariti serialele nu uitați ca acestea vor fi lansate pe 24 februarie, iar dupa vizionare asteptam parerile dvs.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.