Happy Channel difuzeaza remake-ul Dansul pasiunii
Postul de televiziune Happy Channel va difuza o noua telenovela mexicana numita Senda Prohibida / Dansul pasiunii (2023). Telenovela va intra in grila Happy Channel de sambata, 18 mai, de la ora 22:30, cate 2 episoade. Dansul pasiunii va fi difuzata sambata si duminica.

Telenovela este un omagiu adus productiei Dansul pasiunii din 1958. Varianta din 1958 a fost prima telenovela vanduta in strainatate si a fost productia care a deschis pofta si placerea telespectatorilor din intreaga lume de a urmari acest tip de serii.

Actiunea telenovelei Dansul pasiunii din 2023 se petrece intr-o epoca in care femeia era considerata un obiect. In centrul atentiei este prezentata o femeie frumoasa si eleganta pe nume Nora Lopez / Corina (Ela Velden) care visa la o viata de lux insa destinul i-a rezervat altceva.

La inceput, Corina isi duce traiul intr-un cartier marginas si pentru a putea face fata cheltuielilor, ea are doua slujbe, noaptea danseaza intr-un club iar ziua vinde flori. Intr-o seara, destinul o ajuta pe Corina sa isi indeplineasca visul de a trai o viata in lux. Aflata in club, Corina primeste din partea unui tanar o propunere de nerefuzat.

Happy Channel difuzeaza remake-ul Dansul pasiunii

Roberto Rublo (Jose Manuel Rincon) o vede pe Corina, se indragosteste de ea si ii propune acesteia sa ii fie prieten. Tanarul Roberto provine dintr-o familie bogata si apreciata. Intr-o zi, tatal lui Roberto, Federico Rubio (Raul Mendez), opreste la floraria unde lucra Nora in timpul zilei pentru a cumpara flori si din acea zi el face o obsesie pentru Nora.

Cei doi nu isi dau seama ca Nora va profita de frumusetea ei dar si de naivitatea lor si va face tot ce ii sta in putinta sa duca viata de lux la care a visat chiar daca asta va insemna sa raneasca sentimental pe unul dintre cei doi barbati.

Dansul pasiunii a fost difuzata in tara de origine de o platforma de streaming numita Vix. Telenovela are 21 de episoade impartite in 3 sezoane, pe IMDb a obtinut nota 7,8.
Happy Channel se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatorii de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.