Program revelion 2021 TVR 1 si TVR 2.
Asa cum v-am obisnuit, continuam seria materialelor in care regasiti programul televiziunilor din noaptea de revelion. In acest material vom prezenta programul posturilor TVR 1 si TVR 2.

Program revelion 2021 TVR 1.

31 decembrie, ora 20:40 – Vedeta Populara
Noaptea dintre ani incepe la TVR cu emisiunea „Vedeta Populara”, emisiune prezentata de Iuliana Tudor. Aceast program (ce are mai mult statutul de concurs) are ca premiu suma de 100 000 de lei iar pe lista de concurenti se regasesc 5 tinere.

31 decembrie, ora 23:00 – Revelion la mine acas
Aceasta este de fapt si prima emisiune dedicata petrecerii de revelion. Aceasta „petrecere” este regizata si scrisa de Mugur Mihaescu, care este si gazda petrecerii (locul unde este filmata aceasta petrecere este chiar curtea lui Mugur Mihaescu). Aici mai regasim nume precum Radu Pietreanu si Dan Bittman dar se pare ca vor participa mai multi actori. Tema acestei emisiuni este legata de perioada grea pe care o traversam/am traversat-o atat ca vedeta dar si ca spectator.

01 decembrie, ora 0:50 – Revelion de tot rasul
Acest material este o comedie, asa cum putem sa ne dam seama din titlu. La aceasta emisiune participa nume precum Marius Ghiorghiu, Cristi Poe, Cristina Strecopitov, Vlad Galatianu si Magda Chihaia.  Conform unui mic demo publicat de catre TVR pe Youtube, protagonistii vor prezenta parodii si parodii muzicale, in mare parte despre tara noastra. 

01 decembrie, ora 2:10 – Noaptea asta nimeni sa nu doarma
TVR ne-a obisnuit ca in fiecare an sa existe un program din care sa nu lipseasca muzica de petrecere, astfel incat si la trecerea in 2021 vom putea asculta muzica unor artisti cunoscuti precum Constantin Lataretu, Mioara Velicu, Alexandru Mica, Ion Ghitulescu, Cristina Turcu Preda, Corina Dragomir, Claudia Torop si multi alti interpreti de muzica populara.

Programul artistic se imparte in 2 parti. Prima parte incepe la ora 2:10 iar cea de-a doua parte incepe la ora 3:20 iar acest material este creat de catre realizatorii „Tezaur folcloric”.

Program revelion 2021 TVR 2.

31 decembrie, ora 20:00 – #Impreuna de Revelion
Trecerea dintre ani debuteaza la TVR 2 cu emisiunea #Impreuna de Revelion ce se imparte in 7 parti. Primele 4 parti au ca producator pe Cosmin Dumitru iar celelalte 3 pe Codruta Prunariu. Acest material dureaza pana la ora 02:45.

01 decembrie, ora 02:45 – Atentie, nu ne suparati!
In noaptea de Revelion, TVR2 va difuza si filmul „Atentie, nu ne suparati!”.

01 decembrie, ora 04:25 – Petrecerea Clejanilor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII