Happy Channel va difuza Suleyman Magnificul
Happy Channel a anuntat difuzarea unuia dintre cele mai aclamate seriale turcesti din toate timpurile, Suleyman Magnificul (Muhtesem Yüzyil / The Magnificent Century – 2011). Desi nu au fost oferite informatii despre difuzarea seriei, cel mai probabil va incepe luna aceasta si va fi difuzata in prime time.

Rezumat serial Suleyman Magnificul

La varsta de 26 de ani, cand si-a inceput domnia, sultanul Suleyman cauta sa isi construiasca un imperiu mai impunator ca al lui Alexandru cel Mare iar otomanii sa devina invincibili. Pe parcursul domniei de 46 de ani, renumele de razboinic iscusit a ajuns din Est in Vest.

Alaturi de companionul sau Pargali Ibrahim, Suleyman castiga lupte importante, facandu-si un nume in lumea musulmana. Suleyman il considera pe Ibrahim fratele sau, un prieten si un sfatuitor.

Serialul arata consolidarea puterii lui Suleyman: Pargali Ibrahim aplica legea in intreg statul, se intalneste cu diplomati straini si pregateste campanii militare, pe fondul tensiunilor dintre Europa Crestina si Imperiul Otoman.

Cat episoade are Suleyman Magnificul?

Serialul are 4 sezoane si 139 episoade difuzate intre 2011 si 2014. In Romania, cel mai probabil numarul episoadelor va fi mai mare, din cauza reclamelor.

Rolul principal este interpretat de Halit Ergenç (1001 de nopti – 2006, Patria mea esti tu – 2016) iar in serial ii vom vedea si pe Nur Fettahoglu (Payitaht Abdülhamid – 2017, The Steppe – 2018), Selim Bayraktar (Razbunare pe tocuri – 2017), Selen Öztürk (Operation Cicero – 2019), Selma Ergeç (a avut si ea un rol in Patria mea esti tu, alaturi de Halit Ergenç), Meryem Uzerli (Cingöz Recai – 2017), Filiz Ahmet (Sonsuz Ask – 2017), Mehmet Günsür (Love Likes Coincidences – 2011) si altii.

Happy Channel va difuza Suleyman Magnificul

Pe IMDb, serialul a obtinut nota 6.9 din aproape 20.000 de recenzii si are indicele de popularitate IMDb 1.753. Serialul a fost realizat de TIMS Productions iar filmarile au avut loc la palatul Topkapi din Istanbul.

Serialul turcesc Suleyman Magnificul s-a bucurat de un real succes atat in Romania cat si in alte tari. Vom actualiza acest articol atunci cand vom afla din ce data se va vedea pe Happy Channel, in ce zile si de la ce ora. Serialul va fi disponibil si online, pe Antena Play.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.