Fabrica de extaz: cand apare sezonul 4?

Fabrica de extaz (titlu original: Undercover) este o productie belgiano-olandeza lansata pe platforma de streaming Netflix la data de 3 mai 2019. Sezonul 2 a aparut la data de 9 noimebrie 2020, iar sezonul 3 la data de 21 noiembrie 2021. Pana in prezent, Netflix nu a confirmat, dar nici nu a infirmat lansarea sezonului 4 al serialului politist de drama si thriller.

Fabrica de extaz a primit nota 7,8 pe IMDb si are cota de popularitate, in crestere, de 1906 pe aceasta platforma. Productia detine un numar de 5 nominalizari la premii din partea Film Festival Oostende pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun serial TV, cea mai buna actrita intr-un serial TV, cea mai buna cinematografie si cel mai bun director al unui serial TV.

Serialul trateaza problema traficului de droguri din regiunea Limburg, o provincie flamanda de la granita Olandei si este inspirat din fapte reale. Pentru a se apropia de baronul drogurilor, doi agenti sub acoperire pozeaza intr-un cuplu care se muta in casa din vecinatatea acestuia. Aflati mai multe despre viata unui agent sub acoperire si despre soarta misiunii de capturare a retelei de narcotraficanti urmarind acest serial plin de actiune.

In rolurile principale apar actorii: Tom Waes (Bob Lemmens), Frank Lemmers (Ferry Bouman), Manou Kersting (Nick Janssens), Elise Schaap (Danielle van Marken), Ruth Becquart (Nathalie Geudens).

Tom Waes este actor si producator belgian care a mai aparut si in Het geslacht de Pauw (2004-2005, Tom de Pauw), Reizen Waes (2013-2022, gazda), Nieuw Texas (2015), Safety first: the movie (2015).

Fabrica de extaz: cand apare sezonul 4?

Frank Lemmers este actor, director si scenarist olandez, castigator a 8 premii, dintre care: premiul pentru cel mai bun actor din partea Septimius Awards (2022, Ferry), premiul pentru cel mai bun monolog din partea Actors Awards din Los Angeles (2019, D-Railed), premiul pentru cel mai bun film din partea Noida International Film Festival (2017, Ok if gek ben), premiul pentru cel mai bun actor din partea Gouden Beel (2002, De enclave).

Frank Lemmers, care si-a inceput cariera ca actor de teatru, a mai jucat si in Cartea neagra (2006, Kees), Ferry (2021, Ferry Bouman), All inclusive (2023, Frans).

Manou Kersting este actor si director castigator a doua premii: premiul pentru cel mai bun actor din partea Tilburg Film Festival (2018, To catch a fly) si premiul pentru cea mai buna distributie din partea Scorpius Fest (2019, To catch a fly). Manou a mai jucat si in Cordon (2016, Mike), Zuidflank (2013, Herman), The flemish bandits (2018-2020, Sproetje).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.