Pasiuni neasteptate / O reteta regala a iubirii – filme romantice DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze filme romantice in premiera, in fiecare duminica. Aceste filme vor fi difuzate din 7 ianuarie, de la ora 16, cate doua filme consecutive.

The winter Palace / Palatul de iarna (2022) – 7 ianuarie, ora 16. Emily (Danica McKellar) este scriitoare. Emily are parte de un blocaj si nu reuseste sa isi termine cartea de scris. Astfel, ea decide sa se mute intr-o casa goala a unui print. Dupa un timp, printul Henry (Neal Bledsoe) decide sa se mute in casa unde sta Emily cu tot cu personalul regal. Filmul Palatul de iarna are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

A Royal Recipe Love / O reteta regala a iubirii (2023) – 7 ianuarie, ora 17:45. Emma (Laura Miyata) este de profesie bucatareasa in New York. Emma este angajata de un cuplu regal pentru a gati la petrecerea lor aniversara. Ea este convinsa ca aceasta petrecere o va ajuta sa publice o carte de bucate.
O reteta regala a iubiri are durata de o ora si 29 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

Pasiuni neasteptate / O reteta regala a iubirii – filme romantice DIVA

Amazing Winter Romance / Idila de iarna (2020) – 14 ianuarie, ora 16. Julia (Jessy Schram) este de profesie jurnalista. Julia pleaca din orasul natal pentru o oferta de lucru mai buna. Dupa 10 ani, orasul natal al Juliei devine faimos pentru ca prietenul Juliei din copilarie, Nate (Marshall Williams) construieste un Labirint din zapada. Seful Juliei o trimite in orasul natal pentru a scrie un reportaj despre Labirintul de zapada.
Filmul are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Romance Retreat / Pasiuni Neasteptate (2019) – 14 ianuarie, ora 17:55. Dana (Amanda Schull) este de profesie jurnalista de investigatie la un ziar. Pe piata se se lanseaza o aplicatie de socializare de mare succes. Seful ziarului unde lucreaza Dana o trimite pe aceasta sa investigheze cine este proprietarul noii aplicatii.

In timpul investigatiei, Dana se indragosteste de Stefan (Morgan Davis Jones), proprietarul aplicatiei. Asa ca Dana nu stie ce sa faca sa scrie in ziar articolul despre Stefan sau sa isi dea demisia si sa ramana cu acesta?
Filmul Pasiuni Neasteptate are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.