Happy Channel va difuza Vei fi a mea Paloma
Telenovela Vei fi a mea, Paloma! (Cuando seas mía / When you are mine – 2001) va fi difuzata de Happy Channel, conform promo-urilor difuzate pe postul de televiziune. Productia este regizata de Rafael Gutiérrez si difuzata in tara natala, Mexic, de TV Azteca si este una dintre cele mai apreciate telenovele mexicane.

Rezumat telenovela Vei fi a mea, Paloma!
Telenovela este o adaptare a productiei columbiene Cafea cu aroma de femeie din 1993. Paloma (Silvia Navarro) lucreaza pe o plantatie de cafea, la ferma Casa Blanca in Veracruz. Plantatiile sunt detinute de familia Sánchez Serrano iar Paloma il intalneste pe Diego (Sergio Basañez) la priveghiul lui Lorenzo Sánchez Serrano, fostul detinator al plantatiilor, cei doi indragostindu-se unul de celalalt.

Diego se afla temporar in tara, revenit din Europa. Desi nu este genul de barbat care sa aiba sentimente puternice in preajma femeilor, se indragosteste pentru prima data dupa ce o intalneste pe Paloma. Cei doi petrec o noapte de dragoste insa Diego se intoarce in Anglia pentru a-si continua studiile, indragostitii ajungand la un acord sa se casatoreasca la intoarcerea acestuia.

Dupa ceva timp, Paloma realizeaza ca este insarcinata si face tot ce ii sta in putinta sa stranga bani pentru a putea pleca in cautarea iubitului sau. In final, reuseste sa ajunga in Europa si sa lucreze ca model, timp in care Diego revine in tara. Acesta este mintit la ferma in ceea ce o priveste pe Paloma.

Actorii principali ai telenovelei sunt Silvia Navarro (Secrete din trecut – 2010) si Sergio Basañez (Mostenitoarea – 2004, Marisol – 1996) iar in aceasta productie vom putea vedea si alti actori precum Anette Michel (Marea Brava – 1999), Rodrigo Abed (El Chapo – 2017, Minciuna – 1998), Martha Cristiana, Margarita Gralia (Mostenitoarea – 2004), Sergio Bustamante (Indoiala – 2002) si altii.

Happy Channel va difuza Vei fi a mea Paloma
Happy Channel va difuza telenovela Vei fi a mea, Paloma din 19 mai, de la ora 15:30. In ceea ce priveste numarul episoadelor ale acestei telenovele, in tara natala au fost difuzate 238 de episoade intre 2001 si 2002.

Desi telenovela Vei fi a mea, Paloma! este una veche, este una dintre productiile apreciate de telespectatorii din Romania.
Voi ce parere aveti despre aceasta productie?

Update 23.06.2021: Din 28 iunie, Happy Channel va difuza 2 episoade de la 14:30 si 16:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. Mi-as fi dorit enorm sa revăd aceasta telenovela, însă ora de difuzare e una nepotrivita. Multe fane ale telenovelei suntem la serviciu la ora respectiva. Nu puteți modifica ora de difuzare? De ce nu o băgați la ora 18:00, cum ați dat asta-iarna Rubi? Sper sa schimbați ora de difuzare. Multe prietene de-ale mele care au urmărit telenovela in trecut, sunt dezamăgite din cauza orei.