Reducere de 700 de lei la tableta Samsung Galaxy Tab S T805

Da, într-adevăr, tableta Samsung Galaxy Tab S T805 e redusă de la 2.819 lei la suma de 2,099 lei. Fiindcă face parte din promoția Oktoberfest, tableta beneficiază de acest discount uriaș.

Datorită promoțiilor de Oktoberfest, eMag a redus prețul mai multor produse, printre care și al tabletei Samsung Galaxy Tab S T805, având astfel cel mai mic preț, în comparație cu alte magazine de profil.

Tableta este una puternică, uriașă, cu un ecran de 10,5 inch. Procesorul octa-core de 1.9 Ghz, transformă această tabletă în unul dintre cele mai bune și performante produse de acest gen.

Tot un punct forte este și memoria ram uriașă de 3072 MB, de tip DDR3. Nici camera nu se lasă mai prejos și dovedește că e demnă de această tabletă. Cea principală fiind de 8 MP iar cea secundară fiind de 2.1 MP.

Display-ul Capacitive Multi-Touch ce are o tehnologie Super AMOLED, cu o rezoluție de 2560 x 1600 ce reproduce 16 M de culori este mulțumitor de mare, având o diagonală de 10.5 inch.

Samsung Galaxy Tab S T805 detalii si oferte

Samsung Galaxy Tab S T805 se mai laudă cu o baterie Li-Ion 7900 mAh, un spațiu de stocare de 16 GB, un slot de memorie pentru card ce acceptă carduri cu capacitate maximă de 128 GB și conexiuni prin bluetooth, wireless și 3G (având un slot pentru micro-sim).

Această tabletă este ideală pentru multi-tasking și nu întâmpină niciun fel de probleme în cazul lucrului mai intens. Având o cameră frontală destul de mare, tableta este perfectă atât pentru apelurile video, cât și pentru apelurile video în cadrul aplicațiilor.

Ceea ce face ca această tabletă să fie deosebită este ecranul Amoled ce îi oferă utilizatorului o experiență unică, iar cele 16 milioane de culori au scopul de a îmbunătăți la maximum această experiență.

Samsung Galaxy Tab S T805 se bucură și de un design destul de atrăgător și elegant. Fiind o tabletă subțire (6.6 mm grosime), T805 este atât practică cât și frumoasă.

Pentru mai multe detalii și pentru a profita de ofertă click aici sau pe butonul de mai jos.

mai multe detalii despre produsele ce se gărsesc in articol

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.