In direct cu viata – emisiune noua TVR 2
Postul de televiziune TVR 2 anunta ca va avea in grila de programe o noua emisiune. Emisiunea se va numi In direct cu viata si va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 17, urmand sa fie prezentata de Liana Stanciu.

In direct cu viata va intra in grila postului TVR 2 din 20 iunie. In cadrul emisiunii se vor discuta cele mai importante si interesante evenimente din diverse domenii cum ar fi cultura, sport sau educatie. In direct cu viata se doreste a fi un fel de emisiune tip magazin in care telespectatorii sa afle lucruri interesante intr-un mod relaxant.

Prezentatoarea acestei emisiuni, Liana Stanciu, este un om de televiziune si radio cu o experienta foarte bogata in domeniu si a presei care se pricepe si se descurca foarte bine in emisiunile de divertisment care se desfasoara in direct.

Prezentatoarea a declarat ca dupa anii de pandemie a inteles cat de importante sunt sanatatea fizica si mentala, viata intr-un cuvant. A mai spus ca in cadrul emisiunii In direct cu viata va incerca sa sarbatoreasca viata in toate formele si felurile, cu toate mijloacele posibile.

In direct cu viata – emisiune noua TVR 2

In emisiune vor veni invitati celebri din lumea muzicii, din lumea producatorilor de evenimente, oameni importanti din lumea divertismentului. Emisiunea In direct cu viata va avea si rubrici prin care telespectatorii vor afla tot ce este cool si in trend. Vor fi difuzate reportaje despre noutatile hi-tech, tuning auto, amenajari interioare, idei de vacanta si despre modalitati de petrecere a timpului liber. In emisiunea In direct cu viata se va canta si live.

Liana Stanciu este nascuta in 1971 in Bucuresti, a prezentat diverse emisiuni de radio si TV, este casatorita cu solistul formatiei Bere Gratis, Mihai Georgescu, si are o fata nascuta in 2005.

TVR 2 apartine Societatii Romane de Televiziune si are licenta nationala generalista. Pe TVR 2 putem urmari stiri, emisiuni de divertisment, seriale, filme artistice dar si transmisiuni sportive. TVR 2 se afla in grilele de baza ale societatilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.