HBO GO va fi disponibil abonatilor RCS-RDS incepand cu luna aceasta insa vestea nu este (neaparat) una foarte buna tinand cont de faptul ca se vor mari si pachetele Hbo si Maxpack.

Mai exact, in grila terestra HBO va costa 13 lei (fata de 8 lei, cat este acum) iar in grila satelit (DTH) va costa tot 13 lei (fata de 11, cat este acum). De asemenea, pachetul Maxpack se mareste la 14 lei (de la 10, cat costa in prezent), pe satelit pretul ramane neschimbat.

Pentru a putea activa serviciul HBO GO este necesar sa fim abonati RCS-RDS la televiziune (digitala + HBO sau Maxpack) si internet. Acest serviciu (atat activarea cat si utilizarea) este gratuit, insa se pare ca a putut fi oferit numai prin majorarea abonamentelor HBO si Maxpack existente.

La fel ca majoritatea serviciilor suplimentare, activarea se va face de pe site-ul oficial RCS-RDS, din sectiunea Digi Care iar pentru activare avem nevoie de ID-ul unei facturi emise in ultimele 6 luni.

Numarul maxim de dispozitive permise pentru autentificare in HBO GO este de 4.

Totusi, vedem ca un plus aceste modificari tinand cont ca HBO GO este unul din putinele servicii care le lipseau abonatilor RCS. Vom vedea insa si cat de stabil va fi acest serviciu, eu personal inca nu mi-am activat HBO GO, astept momentan pareri si din partea voastra, daca isi merita banii sau nu.

A aparut si comunicatul de presa privind aceste noutati pe site-ul oficial RCS-RDS.ro:

„Incepand de maine, 09 aprilie, RCS & RDS le ofera clientilor sai la serviciile de televiziune si internet, posibilitatea de a accesa continutul HBO GO, serviciul video online, lansat de HBO.

Astfel, clientii companiei care sunt abonati la serviciul Digi Net si Digi TV si au optat pentru una dintre extraoptiunileHBO sau HBO Maxpak, vor primi ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la continutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Cu HBO GO, clientii au acces nelimitat la programele favorite pe PC, smart phone, tableta si anumite modele de smart TV. Pot urmari tot ceea ce le place la HBO, inclusiv productii originale HBO, filme de succes, seriale de comedie si toate episoadele celor mai bune seriale HBO: „True Blood”, „Urzeala tronurilor”, „Imperiul din Atlantic City”, „Anturaj”, „Clanul Soprano”, „Totul despre sex”, „Cartelul crimelor”,  dar si materiale speciale din culisele acestor productii.

HBO GO le ofera abonatilor sai:

 • Peste 2000 de ore de continut: seriale, filme de top, documentare si programe speciale
 • Optiunea de a-si crea un playlist personalizat cu ajutorul caruia urmaresc cand doresc toate programele favorite.
 • Posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
 • Episoade difuzate inainte de premiera la TV
 • Continut actualizat zilnic, disponibil timp de cel putin patru saptamani

Incepand din data de 1 mai 2015, tarifele aferente extraoptiunilor HBO si HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi modificate atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei care opteaza incepand de astazi pentru una dintre cele doua extraoptiuni. Noile tarife pentru extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak se vor regasi in facturile clientilor emise pentru luna mai, 2015.

Cresterea tarifelor este cauzata de fluctuatiile cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute, in special raportat la dolarul american. Compania  RCS & RDS isi asigura clientii ca depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii si se preocupa sa imbunatateasca permanent calitatea serviciilor, precum si sa mentina tarifele la valori cat mai accesibile.

Pretul extraoptiunii HBO (HBO si HBO HD) va costa 13 lei/luna (TVA inclusa) si cel al extraoptiunii HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax), 14 lei/luna (TVA inclusa).

Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/luna (TVA inclusa), iar cele la Digi TV cablu digital vor creste cu 5 lei/luna (TVA inclusa).

In cazul extraoptiunii HBO MaxPak, abonamentele Digi TV prin satelit isi vor pastra pretul de 14 lei/luna (TVA inclusa), iar cele la Digi TV cablu digital vor creste cu 4 lei/luna (TVA inclusa).

Clientii care nu sunt de acord cu aceasta modificare au dreptul sa renunte la extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak fara plata vreunei despagubiri, in termen de 30 de zile de la momentul intrarii in vigoare a noilor tarife.

Pe langa continutul variat si libertatea pe care o asigura aplicatia HBO GO, abonatii se bucura si de o imagine excelenta, dar si de o metoda foarte simpla de inregistrare. Abonatii trebuie sa isi activeze serviciul HBO in contul de client DigiCare, iar aplicatia va genera un cod PIN. Crearea contului pentru aplicatia HBO GO se va face pe site-ul hbogo.ro (dupa activarea in Digi Care), pe baza numarului unei facturi Digi, emisa in ultimele 6 luni si cu codul PIN generat dupa activarea in DigiCare. Dupa crearea contului, clientul se va putea autentifica pe baza adresei de email si a parolei alese chiar de el.
Pentru dispozitivele mobile, aplicatia HBO GO poate fi descarcata gratuit din AppStore sau GooglePlay.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Cehia, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii  de continut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv.

Pentru informatii suplimentare:
 
Mihaela Paduroiu, email: mihaela.paduroiu@rcs-rds.ro , tel: +4031 400 67 13, mobil: 0771 100 644

Despre HBO EUROPE

Home Box Office, cea mai cunoscuta retea de televiziune premium din America, ofera canalele de televiziune premium pentru sistemele analogic, DTH si pentru platformele MMDS. HBO Europe – detinut de Home Box Office, Inc. � difuzeaza in prezent programe de televiziune premium in 15 tari: Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Romania, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croatia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina.

HBO Europe ofera in Romania patru canale HD si SD de filme de inalta calitate (HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax2) cat si un serviciu video on demand, HBO GO.

HBO si Cinemax si canalele lor multiplex aduc direct in casele abonatilor cele mai mari blockbustere, productii originale premiate, seriale, evenimente in exclusivitate, filme europene si internationale.

Sediul HBO Europe se afla in Budapesta, Ungaria.

Pentru informatii suplimentare:

Ofelia Nastase, email: ofelia.nastase@hbo.ro , tel: 021 307 7777, mobil: 0735 001 790. ”

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  • Salut Horia,
   Nu, hbogo.com functioneaza doar pe teritoriul SUA, indiferent cum iti creezi contul HBO GO. De ce te intereseaza neaparat domeniul acela? Te intereseaza un film/serial anume sau ce?
   Daca vrei neaparat, poti face un cont pe hbogo.com folosin un VPN prin SUA insa conexiunea va fi foarte lenta tinand cont ca se ruteaza traficul prin SUA. Nu este o solutie din punctul meu de vedere.

   • Nu a fost numai o intrebare. Ce am observat,hbogo.ro nu merge cu un vpn.
    Orcare care este folosit se blocheasa.Hbogo.com merge cu vpn din State. In schimb merge si in strainatate fara vpn. Vreau sal abonezi si sa ma uit pe Apple Tv.

    Cu stima.

    • Da, asa este, hbogo.com functioneaza prin VPN dar hbogo.ro nu functioneaza prin VPN, se pare ca divizia celor din State sunt mai putin interesati de persoane care folosesc VPN. Asa este si legat de hbogo.ro din strainatate, cu conditia sa fim in una din tarile permise (tarile UE/SEE).

  • Buna ziua,
   Userul este adresa de mail folosita pentru crearea contului iar parola daca nu o mai cunoasteti, puteti solicita resetarea.
   V-ati creat contul printr-un operator (exemplu: RCS-RDS) sau fara operator?