Aleph Business, Aleph News si Aleph Comedy vor fi lansate alaturi de Smart TV

Alaturi de Smart TV vor fi lansate 3 noi posturi, Aleph Business, Aleph News si Aleph Comedy, programe pregatite de lansare de catre omul de afaceri Adrian Sarbu. CNA a aprobat acordarea a 3 noi licente pentru cele 3 programe Aleph.

Licentele celor trei programe Aleph Business (post generalist), Aleph News (post informativ) si Aleph Comedy (post de divertisment) vor fi administrate de catre Aleph Media SRL, societate controlata de catre Cristina Iacob, partenera omului de afaceri Adrian Sarbu. Aprobarea licentelor posturilor a trecut cu 6 voturi din 8 membri prezenti, doua voturi fiind impotriva.

Conform declaratiei lui Adrian Sarbu, pe langa Smart TV si cele 3 posturi Aleph ar mai urma inca 2 programe, un post cu continut educativ si un post lifestyle. Canalul Aleph News ar urma sa fie „canal pur de stiri pure si nu unul de comentarii”, un program cu mai multe stiri internationale decat stiri interne, cu pana la 100 de stiri pe zi.

Aleph Business ar urma sa fie un canal de divertisment pentru comunitatea business. Al treilea canal, Aleph Comedy, este dedicat comediei si entertainmentului asa cum sugereaza si numele.
Investitiile pentru fiecare din cele 3 posturi sunt dupa cum urmeaza:
-Aleph Business – 5,4 milioane de euro.
-Aleph News – 1,7 milioane de euro
-Aleph Comedy – 6,9 milioane de euro.

Logourile programelor Aleph Business, Aleph News si Aleph Comedy ar fi urmatoarele:Aleph Business, Aleph News si Aleph Comedy vor fi lansate alaturi de Smart TV1
La inceputul anului 2019 a fost anuntata intentia de a lansa postul Smart TV, o televiziune generalista administrata de catre Adrian Sarbu si Marius Tuca. Toate cele 4 televiziuni (Aleph Business, Aleph News, Aleph Comedy si Smart TV) se vor adresa publicului din mediul urban cu varsta intre 18-54 ani si un venit lunar peste medie.

Voi ce parere aveti despre cele 4 posturi care urmeaza sa fie lansate, Aleph Business, Aleph News, Aleph Comedy si Smart TV? Vor aduce noutati pe piata televiziunii din Romania?

Sursa.

Update 13.05.2020: Smart TV Management SRL a solicitat CNA prelungirea intrarii in emisie a postului Smart TV cu 6 luni, aceasta solicitare se va discuta in sedinta CNA din cursul zilei de maine;

Update 14.05.2020: CNA a aprobat solicitarea Smart TV Management SRL pentru a amana inceperea emisiei cu 6 luni; Solicitarea a fost aprobata cu 10 voturi pentru si 1 vot impotriva;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

 1. Smart TV Management SRL a solicitat CNA prelungirea intrarii in emisie a postului Smart TV cu 6 luni, aceasta solicitare se va discuta in sedinta CNA din cursul zilei de maine.

 2. Slabe sanse sa se dezvolte. Piata din Romania este plina cu asa ceva. Posturi de stiri si canale care dau comedii sunt cu zecile. De business ce sa mai zic, dauna totala?

  • Domnule Gabriel eu va respect opinia . Haideti sa se lanseze intai si dupa putem spune ce este de capul lor. Posturi de business nu prea sunt decat 2 Profit punct ro tv si Canal 33. Sa nu uitam ca se va implica domnul Sarbu in lansarea acestor posturi iar acest domn a demonstrat multi ani ca se pricepe dovada pro tv care este si acum nr 1 .

    • Parerea mea e ca pe abonati nu prea ii intereseaza de datoriile celor de la Pro, ii intereseaza de continutul posturilor. Cat timp e tot numarul 1, nu conteaza ce se intampla in spate, conteaza ce ofera ei mai departe consumatorilor finali.

     • Atunci nu te mai supara ca nu merg treburile Ok in tara asta. Sa ridici in slavi pe cineva care a facut datorii uriase la stat cu niste posturi Tv in timp ce altii erau la zi cu taxele si impozitele catre stat …inseamna ca-ti meriti siarta in actuala si frumoasa Romanue

     • Cam agresiv comentariul, dar trecem cu vederea. 🙂
      Cine a ridicat in slavi pe cine? Ideea e ca Pro TV e pe locul 1 ca audienta, nu-s fan Pro si nici Antena, dar asta este realitatea, nu vad ce am spus gresit in asta. Am spus realitatea, cel putin din punctul meu de vedere.
      Cat despre meritatul sortii, ma indoiesc ca stii cine sunt, ce fac, cum o duc si asa mai departe ca sa zici ca „imi merit soarta”.
      Sa inteleg ca pe tine asta te deranjeaza cel mai mult, ca Pro are datorii la stat si de-asta o ducem noi rau? Parerea ta, parerea mea sau parerea altcuiva e nula in privinta asta deoarece nu poti schimba nimic. Daca vrei sa schimbi ceva, du-te la vot si voteaza raul cel mai mic. Si cu asta am incheiat discutiile pe langa subiect.

  • Andrei nici nu s-au lansat si vrei sa stii daca vor fi la telekom. In momentul lansarii vom stii unde se vor receptiona aceste posturi in ce retea. Voi anunta la momentul potrivit.