Harry Potter: Hogwarts Tournament Houses pe Warner TV
In perioada 22-25 aprilie, postul de televiziune Warner TV va difuza in premiera o competitie interesanta. Competitia se numeste Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses.

Aceasta competitie va fi difuzata patru zile la randm de la ora 19:25. Turneul s-a desfasurat pentru a aniversa 20 de ani de la lansarea primului film din seria Harry Potter.

Modul de desfasurare a turneului este urmatorul: toate cele 4 case Hogwarts vor fi reprezentate de cate 3 fani ai seriei Harry Potter care se vor duela intre ei pentru a ajunge in finala si a castiga marele premiu. Cele 4 case din seria Harry Potter care se vor duela sunt: Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin si Ravenclaw.

Sustinatorii caselor se vor duela in incercarea de a castiga 4 runde. Prin aceste runde, concurentii trebuie sa isi arate devotamentul si curajul pentru casa pe care o vor reprezenta in joc. Participantii vor primi intrebari din seria Harry Potter, vor spune de ce au ales sa reprezinte casa respectiva si multe alte probe interesante.

Prima parte a competitiei va fi difuzata pe 22 aprilie, de la ora 19:25 si se vor duela casele Gryffindor-Hufflepuff. A doua parte a turneului va fi difuzat pe 23 aprilie, de la ora 19:25 si se vor duela casele: Slytherin – Ravenclaw. Casele castigatoare vor merge in finala urmand ca pierzatorii sa mai primeasca o sansa de a ajunge in finala printr-un meci direct. Aceasta confruntrare intre echipele pierzatoare se va vedea la Warner TV pe 24 aprilie, de la ora 19:25.

Harry Potter: Hogwarts Tournament Houses pe Warner TV

Finala turneului Harry Potter Hogwarts Tournament of Houses va fi difuzata pe 25 aprilie . In finala, concurentii vor avea parte de intrebari despre magie si vor viziona secvente din seria lor preferata. Fiecare echipa va fi sustinuta de actorii din filmele Harry Potter.

Castigatorii vor primi un trofeu si numeroase premii interesante. Turneul a avut loc pe 1 ianuarie 2022 si au fost invitati numerosi actori care au jucat in cele 8 filme Harry Potter. Competitia a fost prezentata de actrita Helen Mirren.

Prin aceasta competitie, fanii romani ai seriei Harry Potter isi pot testa cunostintele despre aceasta serie in fata televizorului raspunzand la intrebarile puse concurentilor aflati in studiou.

Warner TV apartine companiei Warner Media si difuzeaza filme si seriale. Se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.