HBO Maxpak – disponibil si la Megogo
Megogo este prima platforma care introduce in oferta extrapachetul de la Warner Bros. Discovery, HBO MaxPak. Pe scurt, Megogo le da posibilitatea abonatilor sa se aboneze la canalele HBO si Cinemax. Pretul extraoptiunii HBO MaxPak este de 19,99 lei pe luna. In pachetul HBO MaxPak sunt incluse canalele HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD si Cinemax 2 HD.

Totusi, trebuie mentionat ca abonatii care aleg sa se aboneze la HBO MaxPak prin Megogo nu vor beneficia de platforma HBO Max gratuit asa cum se intampla daca te abonezi la  HBO MaxPak printr-un operator de cablu sau DTH.

HBO HD este un canal premium care difuzeaza filme si seriale realizate in ultimii ani. Anumite filme ce pot fi vazute pe HBO HD sunt in premiera la cateva luni distanta de la premiera lor in cinematograf.

HBO 2 HD este un post de televiziune ce difuzeaza filme si seriale dedicate intregii familii, acest post s-a lansat in Romania pe 21 martie 2016. HBO 3 HD este un canal de televiziune ce difuzeaza in mare parte a timpului seriale. In prima faza, HBO 3 s-a lansat pe aprilie 2007 ca HBO Comedy iar in martie 2016 a devenit HBO 3.

Cinemax 1 HD si Cinemax 2 HD difuzeaza filme si seriale americane si europene independente. Extraoptiunea HBO MaxPak a aparut in Romania in 2005.

HBO Maxpak – disponibil si la Megogo
In grila Megogo au mai intrat urmatoarele canale:

  • TVR Sport HD – profilul acestui canal este de sport. TVR Sport HD apartine de Societatea Romana de Televiziune
  • TV AS – a intrat si el in grila Megogo. TV AS este gratuit (fara cont) si difuzeaza muzica populara
  • Cinethronix HD a intrat in grila Megogo in pachetul Optim HD
  • Cinethronix difuzeaza filme si documentare romanesti
  • Prima News HD a intrat in grila Megogo in pachetul Optim HD, postul difuzeaza stiri si emisiuni cu teme politice si sociale

Canalele TVR Sport, TV AS, Cinethronix si Prima News fac parte din lista must carry. In acest moment, platforma de streaming Megogo ofera abonatilor un numar de 121 de canale dintre care 18 sunt locale si regionale. Cele 121 de canale sunt grupate in 2 tipuri de pachete, Optim TV HD si HBO MaxPak.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.