Hic / Nimeni si nimic – un nou serial turcesc la TLC
In acest material vom detalia noutatile lunii februarie pe care postul de televiziune TLC le-a pregatit telespectatorilor sai. Dupa succesul pe care l-au avut cu serialul turcesc 7 destine, TLC va difuza un nou serial turcesc: Hic / Nimeni si nimic (2021), din 3 februarie, de la ora 22, in fiecare seara de sambata.

Serialul Nimeni si nimic spune povestea unui grup de tineri care incearca sa duca o viata fara griji. Tinerii provini din paturi sociale diferite si incearca sa castige bani multi fara prea mult efort. Insa, asa cum se spune in proverb, planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Asa se intampla si cu acest grup de tineri. Cand incep sa isi puna planul in aplicare pentru a castiga bani usor, ei se vor confrunta cu mari probleme.

Serialul Nimeni si nimic are 8 episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 3,2.

Tarek & Heather spun „da” – din 4 februarie, de la ora 22. Tarek El Moussa si Heather Rae Young sunt impreuna si se ocupa de tranzactii imobiliare. In emisiunea Tarek & Heather spun „da”, cei doi vor sa isi organizeze cea mai tare nunta insa lucrurile nu vor decurge asa cum se asteapta tinerii.

Hic / Nimeni si nimic – un nou serial turcesc la TLC

Iubire mai presus de cuvinte. Aceasta emisiune va incepe la TLC pe 14 februarie, de la ora 21. In cadrul acestei emisiuni vom vedea daca iubirea trece peste bariera limbii. Show-ul se desfasoara intr-o vila aflata pe malul marii unde locuiesc trei americani cu 12 fete. Cei trei americani vor incerca sa isi gaseasca marea iubire insa problema cea mai mare a lor o reprezinta faptul ca niciuna dintre cele 12 fete nu stiu limba engleza.

Reality showul Mame si fiice revine in grila TLC cu un nou sezon. Acest reality show ne introduce intr-o lume in care relatia dintre mame si fiicele lor sunt excesiv de legate, care depind prea mult unele de altele.

TLC apartine companiei Warner Bros. Discovery, are licenta tematica – lifestyle si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cu exceptia operatorilor satelit Focus Sat si FreeSat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.