Domnul gresit / Mr Wrong – in curand pe Happy Channel
Happy Channel pregateste difuzarea serialului turcesc Domnul Gresit (Mr. Wrong / Bay Yanlis – 2020).

Can Yaman interpreteaza rolul principal, al lui Özgür Atasoy, proprietarul bogat al unui restaurant, care traieste o viata fericita insa nu crede in dragoste. Ezgi (Özge Gürel) este satula de relatii esuate si este determinata sa porneasca o relatie serioasa si sa se casatoreasca. Vazand ca Ezgi nu are noroc in dragoste, Özgür incepe sa-i dea sfaturi in aceasta privinta, pentru ca aceasta sa reuseasca sa intalneasca barbatul dorit.

Can Yaman este cunoscut si din alte productii precum Dulce – amarui (serial care a inceput luna aceasta pe Pro 2, inlocuind serialul american Tanar si nelinistit, modificare ce a generat foarte multe nemultumiri in randul telespectatorilor), Erkenci Kus (2018) sau Inadina Ask (2015).

De asemenea, in serial vom vedea actori precum Özge Gürel (Ultima linie de aparare – 2018, Cherry Season – 2014), Gürgen Öz (Magicianul – 2006, Comedie romantica cu parfum de iubire – 2010), Sarp Can Köroglu (Adini Feriha Koydum – 2011), Ece Irtem (Bahar: Viata furata – 2014, Chestiune de onoare – 2015) si altii.

Can Yaman si Özge Gürel au fost protagonistii serialului Dulce – Amarui, difuzat in prezent de Pro 2, in care Can Yaman interpreteaza rolul unui om de afaceri de succes, organizat. Acesta o intalneste pe Nazli (Özge Gürel), o tanara dezordonata care are dificultati in pastrarea unui job. Cei doi au personalitati total diferite, ajungand sa se completeze unul pe celalalt.

Domnul gresit / Mr Wrong – in curand pe Happy Channel
Serialul Domnul gresit va fi difuzat in curand de Happy Channel insa nu a fost anuntata inca data si ora difuzarii. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Pe IMDB, serialul a obtinut nota 6.7 din 2.194 de recenzii si are 14 episoade difuzate in tara natala in 2020.

Reamintim ca Happy Channel a inceput recent redifuzarea telenovelei Vei fi a mea, Paloma. De asemenea, din 30 mai, de la ora 07:45, o vom putea vedea pe Dulce Maria in Ingerasul.

Update 31.05.2021: Domnul Gresit incepe la Happy Channel pe 10 iunie 2021, de la ora 20:00, urmand sa fie difuzat de joi pana sambata;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII