Hicran / Instinct de mama va incepe la Kanal D 2
Kanal D2 va aduce in premiera in Romania unul dintre cele mai emotionante seriale turcesti. Pe segmentul day time, Kanal D 2 va difuza serialul Hicran / Instinct de mama (2022). Serialul va fi difuzat de luni, 3 aprilie, de la ora 18, de luni pana vineri.

Hicran (Elcin Zehra Irem) este o tanara care crede ca isi pierde copilul la nastere insa in inima ei ea este convinsa ca fata ei nu este moarta. Soarta va face ca Hircan sa se intalneasca cu fata ei si sa o ingrijeasca, fara ca ea sa stie adevarul.

Intr-o zi, Hicran vede o fetita blocata intr-o masina care are un atac de panica. Hicran o  salveaza pe Melek (Nisa Sofiya Aksongur). Fara sa isi dea seama ca Hicran i-a salvat fata, tatal fetei, Emre (Berk Bakioglu) ii face plangere la politie, astfel incat Hicran se trezeste in arest. Dupa ce politia vede inregistrarile de pe camerele de supraveghere, acestia o elibereaza. Pentru a-si rascumpara greseala, Emre ii ofera lui Hicran un loc de munca, aceasta devenind dadaca.

Hicran / Instinct de mama va incepe la Kanal D 2

Emre este un barbat care a ramas vaduv, pentru ca Melek sa nu ramana fara mama el s-a casatorit cu Yeliz (Yagmur Cokgenc), o femeie rea care a provocat moartea sotiei lui Emre. Dupa socul mortii mamei sale, Melek a ramas muta si singura persoana pe care o accepta langa ea este Hicran.

Telespectatorii au vazut-o pe actrita Nisa Sofiya Aksongur (Meleke) in numeroase seriale si filme difuzate la noi, cum ar fi: Kosem, Doctorul cel bun sau Miracolul din celula 7 (film difuzat de Netflix). Instinct de mama are un sezon alcatuit din 162 de episoade, in Turcia durata fiecarui episod este de doua ore.

Kanal D 2 apartine companiei Dogan Media si se va lansa pe 2 aprilie. Kanal D 2 are licenta de post generalist si va inlocui Bucuresti TV, care a intrat in grilele operatorilor DTH Orange Romania si Orange Romania Communications. Kanal D 2 va face parte din lista must carry. Dogan Media detine in Romania Kanal D, Kanal D 2 si Radio Impuls.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU