Vocea Romaniei – sezonul 10 la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca emisiunea Vocea Romaniei va reintra in grila de toamna, revenind cu sezonul 10.

Sezonul 10 al emisiunii Vocea Romaniei va reveni cu o schimbare majora in privinta juriului. In acest sezon se va mari componenta juriului, in loc de 4 jurati vor fi 5. Pe langa Denis Roabes, in juriu va intra si Theo Rose, ea va imparti acelasi scaun cu Smiley.

Iata care va fi componenta juriului din sezonul cu numarul 10 al emisiunii Vocea Romaniei:

 • Tudor Chirila – S-a nascut in 1974 in Bucuresti, este solist, actor si compozitor. A fondat doua formatii, Vama Veche si Vama. A intrat ca jurat in emisiunea Vocea Romaniei in 2014 alaturi de Loredana, Smiley si Marius Moga
 • Irina Rimes – S-a nascut in 1991 in Republica Moldova, este cantareata si compozitoare. Prima ei aparitie la un concurs de muzica a fost in 2012. Irina Rimes a facut furori in Romania in 2016 cu piesa Visele care a fost numarul unu pe radio. Irina Rimes a intrat ca jurat Vocea Romaniei in 2018. A scos 4 albume, ultimul album se numeste Acasa. Pe aplicatia de streaming HBO Max exista un documentar in care fanii Irinei Rimes pot urmari cum a compus si realizat ultimul album Acasa
 • Denis Roabes – S-a nascut in 1989 in Republica Moldova si este solistul formatiei The Motans. A scos piese alaturi de cei mai cunoscuti artisti din Romania si Republica Moldova printre care amintim: Irina Rimes, Inna sau Delia. Albumul de debut al solistului Denis Roabes se numeste My Gorgeous Drama Queens (2018). Este pentru prima data cand Denis intra in emisiunea Vocea Romaniei in postura de jurat

Vocea Romaniei – sezonul 10 la Pro TV

 • Smiley – S-a nascut in 1983 in Pitesti, este cantaret, compozitor are chiar si o casa de productie HaHaHa Production. S-a facut cunoscut alaturi de trupa Simplu. Este cel mai vechi jurat, intrand in juriu inca din primul sezon. Smiley are o fetita alaturi de Gina Pistol, el este si co-prezentator alaturi de Pavel Bartos la emisiunea Romanii au talent
 • Theo Rose – S-a nascut in 1997, a devenit celebra prin participarea la emisiunea Bravo ai Stil! Celebrities. Theo Rose este co-prezentatoare a emisiunii Vorbeste Lumea de la Pro TV. Sezonul cu numarul 10 al emisiunii Vocea Romaniei este primul sezon in care Theo Rose este jurat.

Nu se cunoaste data exacta cand va incepe sezonul 10 al emisiunii Vocea Romaniei la Pro TV insa vom actualiza articolul cand vom avea aceasta informatie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  • Este o greșeală nu Andra ci horia Brenciu este înlocuit,păcat că nu e Carla’s in loc de Denis era mai potrivit și era mai interesant și mai potrivit .
   Și o altă greșeală Smiley nu a înlocuit pe Brenciu in 2018 , Smiley e de la început în vocea României,e prima data când văd un articol scris de un copil de grădiniță pe acest site.
   Ar trebui să verificați ce scrieți

   • Stiam ca a fost si Brenciu in Vocea Romaniei si de Andra stiam , insa nu sti-am ca Smiley a fost de la inceput. Multumesc pentru corectare.