Viacom lanseaza TeenNick – noua televiziune dedicata adolescentilor
ViacomCBS lanseaza in Romania o noua televiziune dedicata adolescentilor, TeenNick, conform unui comunicat remis de reprezentantii postului catre media-max.ro.

Data lansarii TeenNick in Romania este 12 ianuarie 2021, de la aceasta data operatorii de telecomunicatii din Romania vor putea retransmite acest program.

Adolescentii si nu numai, vor putea viziona pe TeenNick productii cunoscute precum iCarly, The Thundermans, Noobees, I am Frankie, School of Rock sau Victorious.

Reamintim ca Paramount Channel se va inchide in Romania incepand cu 1 ianuarie 2021 conform promo-urilor afisate atat pe Paramount Channel cat si pe Comedy Central (o parte din filmele difuzate de Paramount vor fi disponibile pe Comedy Central).

Asa cum era de asteptat, reprezentantii ViacomCBS confirma ca lansarea postului TeenNick in Romania reprezinta inlocuirea televiziunii de filme Paramount Channel, ambele posturi fiind detinute de ViacomCBS. Blockbusterele difuzate de regula de Paramount vor putea fi vizionate in continuare pe Comedy Central si Comedy Central HD din 31 ianuarie 2021.

Viacom lanseaza TeenNick – noua televiziune dedicata adolescentilor
Aceasta este declaratia lui Gabor Harsanyi, VP, General Manager al companiei ViacomCBS Networks Europa Centrala si de Est:

„Observam o tendinta de crestere constanta a popularitatii televiziunilor noastre pentru copii. De aceea, suntem foarte incantati sa adaugam TeenNick in familia de branduri Nick, care se numara deja printre cele mai vizionate portofolii de programe pentru copii din Romania. TeenNick ofera continut specific pentru adolescenti, care lipseste din mixul actual de pe piata si pe care cei mai tineri il vor indragi cu siguranta, alaturi de toate serialele si personajele lor preferate. Prin reajustarea portofoliului nostru pentru a satisface mai bine nevoile publicului, transformam Comedy Central intr-o televiziune axata pe divertisment la nivel premium, care se adreseaza unei audiente mai largi, difuzand in continuare cele mai haioase productii de comedie”

Vom actualiza acest articol in momentul in care vom avea informatii despre operatorii de televiziune prin cablu care vor retransmite TeenNick. Avand in vedere ca Paramount Channel este in grilele tuturor operatorilor principali de televiziune, cel mai probabil TeenNick va intra in toate grilele.

Update 12.01.2021: TeenNick a inlocuit astazi Paramount Channel la toti operatorii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Dacă nu are Scooby Doo și producții Hanna Barbera degeaba îl mai introduc. Ce difuzează pe el difuzează și pe celelalte. De ce dracu nu renunță la toate 4 posturi nick și sa facă doar unul singur ca doar tot difuzează același lucru pe toate. Sigur va întra „petarda” asta de canal la toți furnizorii deoarece este o „porcărie” de canal.Mai degrabă făceau un canal de desene și patru de filme(dexexemplu :Paramount Action, Paramount Clasic, Paramount Comedy, Paramount Horror), decât sa facă 4 canale Nick.