Hype House si Azcarate: fara limite – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre cateva serii noi pregatite de Netflix, reality show-uri, scheciuri sau serii animate pentru copii.

The Hype House este una dintre cele mai cunoscute case de continut de pe TikTok si a fost fondata de influenceri precum Thomas Petrou, Chase Hudson si surorile D’Amelio. Hype House va avea propriul reality show pe Netflix si va prezenta o alianta impreuna cu cei de la Wheelhouse.
Reality show-ul Hype House va fi disponibil pe Netflix din 7 ianuarie 2022.

Azcárate: fara limite (Azcárate: No Holds Barred) este o serie de comedie realizata de actrita si comedianta columbiana Alejandra Azcárate, un format realizat dintr-o combinatie de stand-up comedy si talk show. Alejandra combina elemente precum monologuri, scheciuri si talk show-uri, reflectand pe subiecte despre varsta si iubire.

Hype House si Azcarate: fara limite – Netflix 

Primul sezon al acestei productii va avea 4 episoade si va fi disponibil pe Netflix de marti, 28 decembrie.
Alejandra Azcárate a avut roluri in seriale precum Las Santísimas (2012) sau Amor en custodia (2009).

Bucuria cuvintelor: Matematica! (Word Party Presents: Math!) este o serie animata educativa pentru cei mici, creata de Alex Rockwell. Acesta este o noua productie realizata dupa seria principala Bucuria cuvintelor (2016 – disponibila, de asemenea, pe Netflix) care a ajuns deja la 5 sezoane si care ajuta copiii sa isi dezvolte diverse aptitudini.

Primul sezon al noii serii animate Bucuria cuvintelor: Matematica! are 20 de episoade si va fi disponibil pe Netflix de marti, 28 decembrie.

Masha si Ursul (Masha and the Bear / Masha i Medved – 2007) este o serie animata ruseasca creata de Oleg Kuzovkov. Seria prezinta un urs de circ iesit la pensie care se retrage in padure pentru a duce o viata linistita, inconjurat de pace, pana cand o intalneste pe Masha, o fetita care nu refuza niciodata o aventura.
Pe IMDb are nota 7.5 din aproximativ 3.000 de recenzii.

Serialul animat Masha si Ursul are in prezent 4 sezoane ce vor putea fi vizionate pe Netflix de sambata, 1 ianuarie 2022.

Gasca micilor eroi (Action pack) este o serie animata ce urmareste un grup de copii pe masura ce isi folosesc superputerile pentru a demonstra lectii si pentru a scoate la vedere bunatatea din fiecare persoana, inclusiv din raufacatori.

Seria este creata de Shea Fontana si William Harper (a fost regizorul serialului de succes Anatomia lui Grey intre 2008 – 2019) si va fi disponibila pe Netflix din 4 ianuarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.