LUCIFER sezonul 6 NETFLIX.
LUCIFER este unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix. La momentul actual serialul LUCIFER are cinci sezoane.

Lucifer Morningstar este personajul principal al serialului si este interpretat de actorul Tom Ellis. Plictisit de rolul sau de conducator al Iadului, Lucifer hotaraste sa coboare pe pamant si sa se stabileasca in orasul Los Angeles numit si Orasul Ingerilor. El isi propune sa inteleaga si sa cunoasca mai bine omenirea. In Los Angeles, Lucifer este patronul unui club de noapte (Lux).

Alaturi de personajul Lucifer Morningstar o regasim foarte des pe Chloe Decker (Lauren German), detectiv la omucideri. Intre cei doi relatia devine din ce in ce mai stransa.
De asemenea, roluri importante le au si actorii:
– Kevin Alejandro – Dan Espinoza;
– Lesley-Ann Brandth – Mazikeen;
– Aimee Garcia – Ella Lopez;
– DB Woodside – Amenadiel;
– Rachel Harris – Linda Martin;
– Tricia Helfer – Charlotte;
– Scarlett Estevez – Trixie Espinoza.

LUCIFER sezonul 1 a fost lansat pe platforma Netflix in anul 2016 si expune plecarea lui Lucifer din iad si stabilirea lui in Los Angeles, dar si legatura pe care o formeaza cu detectivul Chloe Decker. Primul sezon este alcatuit din 13 episoade.

LUCIFER sezonul 2 a fost lansat tot in anul 2016 si are 18 episoade. In acest sezon Lucifer are un musafir neasteptat: mama sa. Pe langa aceasta isi fac aparitia si alti ingeri care tulbura putin apele.

LUCIFER sezonul 3 a fost lansat anul urmator lansarii primelor doua sezoane, in 2017. Acesta are 26 de episoade, iar pe parcursul acestora asistam la criza de identitate a personajului Lucifer dar si la numeroasele crime care au loc. Lucifer si Chloe se completeaza unul pe celalalt si se ajuta la rezolvarea cazurilor.

LUCIFER sezonul 4 a fost lansat doi ani mai tarziu dupa sezsonul 3, 2019. Acest sezon are 10 episoade. In viata lui Lucifer apare o iubire mai veche, Eva.

LUCIFER sezonul 5 a fost lansat anul trecut (2020) si este la momentul actual, ultimul sezon lansat pe platforma Netflix. Acesta are 8 episoade pe parcursul carora vom asista la intoarcerea lui Lucifer in Orasul Ingerilor si la modul in care incearca sa repare relatia dintre el si Chloe. Partea a doua a sezonului urmeaza sa fie lansata, care va avea tot 8 episoade.

LUCIFER sezonul 6 NETFLIX

Serialul LUCIFER este o reinterpretare a iadului si a diavolului, pusa in scena de producatori, fiind un serial captivant si ireverentios. Serialul este incadrat la genurile: crima, drama, fantezie; are 236.073 de recenzii pe IMDb in urma carora a obtinut nota 8,1 din 10. Trailerul ultimului sezon (5) publicat pe Netflix il puteti viziona in videoclipul de mai jos:

LUCIFER sezonul 6 va incheia seria cu acelasi nume, fiind ultimul sezon care se va mai lansa pentru acest serial. Conform site-ului „What’s on Netflix” sezonul 6 va avea 10 episoade, iar filmarile sunt aproape de final. Se preconizeaza ca lansarea va avea loc fie la finele acestui, fie la inceputul anului 2022.

LUCIFER sezonul 6 NETFLIX.
Este cert faptul ca va mai aprea un sezon, insa nu stim cu exactitate data lansarii. Va tinem la curent cu aparitia ultimului sezon din serialul vostru preferat. Daca v-a placut sau nu serialul LUCIFER nu ezitati sa ne lasati parerea voastra in campul dedicat de mai jos.

Update 25.07.2021: Ultimul sezon al serialului Lucifer va fi difuzat de Netflix din 10 septembrie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII